- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не иска да се виждаме
Здравейте. От 1 година съм влюбен в едно момиче, но тя нещо не отвръща на чувствата ми. Затова станахме много добри приятели. Всъщност толкова добри че за тази една година сме се виждали общо взето всеки ден, в у-ще, извън у-ще, по купони и т.н. Преди известно време даже толкова се бяхме сближили че почнахме да се целуваме и да се натискаме когато сме сами /без да ходим/. В крайна сметка решихме че не трябва да се държим като гаджета като не сме, а тя ми каза че не иска да ходим, и затова отношенията ни продължиха "по приятелски". Аз бях щастлив защото тя ми казваше че много ме обича /като приятел/ и бях готов да й бъда приятел, без да очаквам и да искам нищо друго. Обаче в един момент нещо сякаш се промени. Когато й се обаждам да се видим тя ми отговаря нещо от сорта на "Ами не знам аз сега ще се виждам с една приятелка, после не-знам-си-какво и може би няма да остане време". И така не се виждаме, или ако се видим тя се държи някво такова по-студено. Аз няма как да не го забележа всичкото това, щото я познавам много добре и усещам като има някаква промяна в поведението й. Затова спрях да й звъня за 2-3 дена. После казах на най-добрата й приятелка че не й звъня защото тя явно не иска вече да се виждаме. Малко след това тя ми се обади и ми предложи да се видим. И там нали говорихме и като я питах защо не иска да се виждаме вече всеки ден и тя ми каза че било малко прекалено. Аз й казах че имам нужда да се виждам с, обаче тя каза че нямала нужда да се виждаме толкова често. И когато я попитах защо се вижда всеки ден с другия си най-добър приятел а с мен не иска, тя ми отговори "защото той ми е изцяло приятел", което много ме издразни, защото поне до колкото разбрах ми каза че не съм и толкова добър приятел. И сега се чудя защо не иска да се виждаме - вече не ме ли има за приятел, или иска да ме разкара или й е писнало от мене. Не знам също дали да продължавам да й звъня, или да спра или през няколко дена... Какво да правя, защото аз наистина я обичам и имам нужда от нея![]()
YOU STAND YOUR GROUND AND FIGHT!!!
-Where's Zed?
-Zed's dead, baby. Zed's dead.