- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- мухахахаха писна ми
писна ми цял живот да броя калории, да съм вечно гладен и тъжен, да гледам как всички около мен ядат вкусотии, да припадам от глад, да се мъча в залата! ДОТУК!!!!
ПО ДОБРЕ ДЕБЕЛ, НО ЩАСТЛИВ!!!!!
аххаха ей ся отивам за пици,дюнери,сандвичи, баници, торта и всякакви други вкусотийки!!!
ПО ДОБРЕ ДЕБЕЛ, НО ЩАСТЛИВ!!!!!
лично мен, хубавата фигура ме прави по-щастлива, отколкото баницата.и не е задължително да умираш от глад, пак може да си хапваш вкусотии, ама не като разпран, де...
но щом ти харесва - лошо няма!![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ПО ДОБРЕ ДЕБЕЛ, НО ЩАСТЛИВ!!!!!![]()
![]()
![]()
sorry ama ne se sdarjah/e ne sam se smqla mnogo/samo malko//
po temata-abe ti si qj ama se ograni4avai nqkak.ne da se tap4e6 kato za posledno
ne mu kazvame kakvo da pravi-prosto mu davame savet (edin savet nikoga ne e izli6en)Първоначално написано от Jessica^
:P е па евала !
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Не е ли по-добре слаб,здрав,щастлив и дълголетенПО ДОБРЕ ДЕБЕЛ, НО ЩАСТЛИВ!!!!!
отколкото дебел,мазен,потящ се,тъжен, който на 50 години едва ще ходи с 2 бастуна?
Ти си решаваш.
Това вече да припадаш и т.н. си е чиста простотия,ама нали трябва "да НЕ се цепим" от останалите,трябва да сме като всички-прасета правещи боклук,замърсяващи планетата,само и само да си живеем както разлигавените и ограничени хора живеят.
Броенето на клаории, гладуването и тн. Не са задължителни. Просто не си избрал правилната диета. Пък "мъката" в залата си е жив кеф. Аз си се радвам на мазолите.
АЗ си плющя свински вратни пържоли, омлети, ребърца . бе от лиспа на вкусотии не се оплаквам.
Глеайте си ралтъата и остаете момчето да си прай кот си иска...
Ако се харесва така къв ви е проблема..
И дебел не означава задължително мазен и потящ се...
Не може всички да са като фотомодели, всеки си е красив по свой уникален начин, а относно оня гостенин дето ме цитираше..точно там е работата, че човека не ще съвети...
absoliutno! e, sled kato tolko mn ti se qdat - qj si prez den po ne6to; izqj go i go izgori vednaga vyv fitnessa, mn na4ini ima.Първоначално написано от пор
oba4e evala, 4e ne ti puka! malko sa horata, koito mislqt taka :P :P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Айди де!Ще ми кажеш,че като си по-дебел и се потиш по-малко ли?!мазен и потящ се
Пък и не е нужно той са смята,да брой и т.н.
Просто да яде умерено
да спортува нещо-примерно колоездене
да набляга на продове,зеленчуци,сирене,м со също,но не мазно
и да пие мн вода и да не яде след 6 часа,толкова ли е трудно??!!??!?
Определено ще има успех,по тази схема за 1 месец ще свали 3-4 кг.
Ноооо щом си е решил да е оп-дебел и щастлив да яде банички,дюнери и каквото си поиска..
бравос щом тва ти харесва ама не ми се вярва че ще изядеш всичко на един път (считам по себеси , това ще ми стигне за седмица -две) дето си го написал![]()
Всичко което се случва на Земята е написано на Небето
\Първоначално написано от Анонимко
/
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
awe temata e ebavka we balaci !
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Що да е ебавка? Наистина повече няма да пазя диети и ще си ям на корем. Съветът ми е и вие да правите това, защото веднъж се живее.Първоначално написано от live2beCooL
![]()
Абе, Пешо, ти ли си?Първоначално написано от Анонимко
хахахаПървоначално написано от Жджижек Бжежински
![]()
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
тихо беПървоначално написано от Жджижек Бжежински
![]()
![]()
Бъди малко по-дискретен.
ПЛюСКАЙТЕ ЗА ДА СТЕ щАСТЛИВИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИ