.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София

Как сам да се прецакаш?!?

Искам да се оплача! Аз съм НАЙ-големия карък на света. Тази година съм кандидат-студентка, но за половин година успях да си сменя толкова пъти желанията, колкото един нормален човек не го прави през целия си живот. Минах през САЩ, Търновския университет, СУ, та накрая си избрах НБУ. Няма значение това, идеята ми е, че се готвих по история. Всичко на всичко без да уча много много знаех точно 3-4 теми за 6-ца, останалите - слаба работа.

И познайте какво!!! В Търновския се пада едната - Асеневци, а днес в СУ - другата - Крум и Омуртаг...

Чувствам се идиотски - хем ми се смее, хем ми се плаче. Не съжалявам за избора си, но просто можех да ида и да си пробвам късмета. Но понеже аз съм от тоя тип хора, които не могат да губят, а шанса да ми се беше паднала тема, която не знам, беше прекалено голям, аз избрах просто да не опитвам. И ето... съдбата си направи най-голямата пишка с мен... или по-скоро аз самата си се прецаках.

Карай. Здраве да е. Нали ще съм студентка и ще уча това, което искам... другото е без значение.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Нищо общо със каръка. Сама си си виновна.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    В. Търново/София
    Че съм си виновна, това е ясно. Но от 30 теми, аз знаех 3 и те се паднаха. Ето за това говоря!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Че съм си виновна, това е ясно. Но от 30 теми, аз знаех 3 и те се паднаха. Ето за това говоря!
    е и ?

Batko_ti
    Guest
    Еми това е късмет, трябва да се радваш, че го имаш, а не да се оплакваш.

Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Batko_ti
    Еми това е късмет, трябва да се радваш, че го имаш, а не да се оплакваш.
    Имах го, но не се възползвах

Абе голяма работа....ами ако беше отишла на изпита, а не се бяха паднали някои от твоите 3 теми?Тогава нямаше да ти е смешно
    Радвай се

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    ее.. тва е много гадно.Но по ирония на съдбата ако беше отишла можеше да се паднат теми, които незнаеш и щеше да те е яд,че си отишла.Важното е че ще учиш това което искаш.Я не се тормози.Аз пък като кандидатствах 7ми клас знаех сички произведения перфектно без едно.Познайте кое се падна
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Не се ядосвай душко. НБУ си е най-доброто решение. Пък и там мисля да си пия кафето с теб.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Поне сега няма да се чудиш вече и изборът ти със сигурност ще е окончателен. А и НБУ си е много хубав университет

Ти с политически науки ли искаше?

Град
    В. Търново/София
    shadow4e, да

malka_sladuranka, в неделя на изпит ли си? Айде ако си, може да се засечем. Аз съм сутринта

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    shadow4e, да

malka_sladuranka, в неделя на изпит ли си? Айде ако си, може да се засечем. Аз съм сутринта
    Дам. На изпит съм. И аз съм сутринта. Може да се засечем, само да не ви объркам пак със сестра ти.
    Обаче май след изпита, ще се наложи веднага да изчезвам, че ще имам работа.

оххх каквото и да ти кажа сигурна съм че все така ще те е яд е здраве да е кфо да правиш...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    В НБУ не е чак толкова лошо.

Не се ядосвай. Този университет е доста добър.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си