На този модел ризка по-яко стой логото на Бен Шърман, та между двете еднакви ризи бих избрал тази на Шърман.![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от Emo Doll
![]()
![]()
![]()
Левски шампион але але!
Също тва че ги шият в Китай няма никакво значение.Сама фирма на Пери праща всички материали там и просто използват евтината работна ръка.Мерцедес,Кадилак,Адид с също правят този номер.Тва че тук получаваме ментаци по пазарите не означава че в Китай не се правят качествени неща![]()
самата фирма на Пери не праща нищо. Памук не расте в Англия. От Индия и Пакистан се праща където трябва. Мерцедес се прави в Германия. от турци и кюрди, но в Германия.
Grumpy old madman
Издребняваш жалкар, точно Пери си пращат материалите а заводи на Мерцедес в Китай има дори и на Бентли![]()
ФАКТ!!!!!!Първоначално написано от ATAKABG
да, стадиона е боксов ринг...Първоначално написано от loyal_88
не моа ви разбера, не отивате да гледате мача, а отивате да се биете... дедазнам
Бе те и тоалетните на дискотеките не са за еб*не, ама...
Туй му се вика multitasking
П.П. Lonsdale-a е купен от верига супермаркети с над 350 филиала в Германия. Та те повече от 2 години продават неща на Лонсдейл. Па да продават толкова време фалшификати и то големи бройки и никой да не ги хване и да ги осъди за една тлъста сума...
Grumpy old madman
Ей такава реклама ще направим.
Вместо "за наденицата ли да ви кажа..."
Ще има "За Арианата ли да ви кажа..."
И тъкмо стария пивовар почва да разказва "Малц, вода, хмел, мая"
И отзад се чува как група кежуали пеят мощно коравите кежуалски песни и заглушават рецептата.
И за финал идва един корав лад с яке на айлънд, дънките на армани и кецки адидас и заявява "Ариана- сама за хора ИТК! Чиърс, ладс. Респект за всички пили Ариана, подробности на етикета".![]()
Аз иначе не знам много за Арианата. От много време не съм я пил. Наблягам на Кромбахер.
Нема как да каже, ладс. От повече от три години не съм бил в София. Когато бях за последно там още нямаше Пери по улиците и не беше специален айтъм, дето да дава +10 атака.Първоначално написано от FOOTSOLDIER
Grumpy old madman
Кехлибарено! Цвета на бирата е кехлибар. На арианата какъв е - не знам.Първоначално написано от FOOTSOLDIER
Grumpy old madman
Защо? Е как защо - 42.Първоначално написано от Domobran
кафяв е цвета на раводнените гОвна. И на St. Pauli- те туй е отбор с истински фенове!Първоначално написано от FOOTSOLDIER
Grumpy old madman
St.Pauliскъсани отрепки,педали,наркомани,п нкари и сяква измет ако им знаеш прякора няма кво да спорим
Хамбургер е истинският отбор на Хамбург!
Атмосферата на Милернтор е по-яка. Освен това самия квартал е мега култов. Другаде не можеш да срещнеш такова струпване на клубове и курвотеки.Първоначално написано от FOOTSOLDIER
Обичам виПървоначално написано от ATAKABG
Шоу да става.
па за дрането - драли са ми ташаците със зъби![]()
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
Сanis защо говориш по тема която не ти е ясна
![]()
остави го, той е ИТК, ст.паули са по-корави от ХСВ...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Сега, ладс, като не сте били през живота си в Хамбург, защо се обаждате?
Такива били, онакива били. Истински коравите пичове са в бившите източни провинции долните лиги. Преди 1 месец имаше няколко убити и един опожарен спортен център на враждуващи групировки.
HSV е и си остава супер безличен отбор.
Аман от позьорски снимки. Много корави сме в jpg формат, кофти, че никои не ни е виждал на живо.
Grumpy old madman
ЦИВИЛИЗАЦИЯ!
А иначе най-жестокия бой, на който съм присъствал (само няколко минути) беше между турци и кюрди. Стана всичко, понеже един бил седнал на един друг на мястото на някаква маса (при доста свободни столове наоколо). Нямаше пози, само се извадиха ножовете и до смърт. Аз естествено не се месих ами оставих мангалите да се трепят един друг. завършиха с един убит, двама тежко ранени и трима-четирима леко. Колко са избягали преди да довтаса полицията не знам.
Па нека се тепат. като има е толкова акъла.
Grumpy old madman
на ХСВ ладовете съм ги виждал на живо. ако ще спорим кои са по-корави - да е на ЛС.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Те тоя е корав лад. До него всички са мишки.
И тук една документална история на случайната среща на един българин с два корави ладове
Тру Стори цъкни тука
Grumpy old madman