Динамо Берлин,Динамо Дрезден,Локо и Хими Лайпциг,Карлсруе са топ, но като цяло не ги бива.Запдна фирма няма шанс срещу поляци балканци руснаци и тн.
"Абе я се спрете смешни чекиджии,
откъде по дяволите взехте се вие,
два филма изгледАхте и вече сте непобедими,
ето чуйте малко от мойте жежки рими,
фред пери от илиенци, лонсдейл купен в ОЧЗ,
какъв кежуал си ти бе мойто момче,
хулигани, ладове и курове в гъза,
отворете си очите и вижте света,
за скинове вече никой не иска да говори,
модерни са в момента родните кежуал позьори!"
Bling' bling' излиза на улицата,
пазете си децата,
аз съм хип-хоп поет,
вкарвам тъпаците във кофите за смет,
никой не може да ме спре,
аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.
Кецове dc и с моя човек нещо зелено се върти![]()
какво ми трябва на мееен, три бамбука на дееееен, силен блясък в очите и този ден е зелееееен..![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
traktoristo s ochilataaaa .. naj-koravata replika beshe ot edin korav lad ot pirin po-minalata sedmica "ela we typchoo"![]()
bulgarcheto, verno li djpetko e 93 veebeme tiii
mani bate, nali chu kak sa se posrali zelenite vandali pred dvama ot nashte (ediniq tejka kategoriq)Първоначално написано от 1921
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Зелените вандали от музикалното са мн лоши![]()
сера им на фирмата, всичките набор '93.![]()
Първоначално написано от Alcohooligan
![]()
Някой ще пати дори да носи Фред Перник![]()
Няма кой да спре малките свине!!!
ти се смееш бате, обаче един от отговорните им фактори дето най-много се пенеше по форумите е '93.Първоначално написано от FOOTSOLDIER
хал хабер си... точно първите хулигани в Англия (Инглънд мейт) са били скинхедс(+модове и други несъществуващи вече субкултури), които след това се повличат по кежуъл модата от края на 70-те, така че има общи неща.Първоначално написано от NSBM
първите скинхедс са били аполитични, но тва няма нищо общо с темата.
и кво лошо има в тва кежуълите да са с десни убеждения - виж Англия примерно, има няколко крайно десни фирми.
she si eba koqto iskam qsno li ti e![]()
sgovorna drujina samo huq mi povdigaПървоначално написано от Bling Bling
shot sa sgovorni brat samo 2ma-3ma
iskash rima, az te celq s desetki
pisna mi ot raperi dostoini za pod pod podmetki
ne pravq chetki
i vyv sluchaite redki sym zadlujil pone edna dve statuetki
rimove pripletkitki..nema razplitane
dyrpash poveche..oplitane..nema namirane
yooo meen... prodavam cherni kecove mania sedat pred vratata ako si zainteresovan![]()
inache chetoh za germania tuka... emi esenta koravite ladove ot hsv na broi 20 deto se baraha i za nekva grupa vposledstvie iz neta... se sprqha pred krychmata v koqto bqhme 3ma choveka shoto poletqha nqkolko FASAi kato sloji ednoto momche boksa i paliha gumenkite .. ne beshe mn fairplay de
![]()
абе вие направихте ебаси драмата тука некви рапове и глупости.... относно на 1рвите страници е обяснено (кежуал значи и нормален да добавя) ...
повечето са с десни наклоности и идеологията си съвпада почти 1към1 със скинхеадовете щото загледах споровете ... иначе в България сме,не сме Русия,Сърбия или Англия... лично аз не виждам смисал и полза да се борим за 1 кауза и да се избиваме помеждуси щото примерно сега са 40% мангали,а след 10 години ще са навсекаде ама както и да еайде живо,здраво и алкохолизирано
![]()