- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- momi4eta kakvi tela iskate da imat va6ite gajeta?!?
Харесвам добре оформени тела, но и бирените коремчета не са лоши![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
харесвам некво спортни телца..напр баскетболисти,футболисти и т.н. не некви билдерчета..не ме кефят многото мускули![]()
нещо средно м/у хилав и нормален... мускули съкс.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ако трябва да бъда честен и откровен ще кажа следното:
НИКОГА не питай жена какво иска. След 10 минути ще иска друго.
Ако тренираш някакъв спорт, прекарваш Х часа в зала, тичаш, скачаш, или каквото и да е и то не е за ТЕБ, а с цел да впечатлиш някого с нещо - това е точното описание на комплексарщина. Е по-добре е от гъзарията с телефон/кола/прическа и тн., но когато спорта се прави за някой друг става мазало. Сорта за някой друг е комерсиалния спорт. С него идва допингът, нечовешките тренировки, контузиите, обезболяващите.
За това и не харесвам билдърите в голямата си част. Особено 14-15 годишните отиват в залата с цел да направят гърди и плочки и да се гъзарят лятото. Хвърлят се веднага на добавките без да знаят защо се взимат и тн. Просто не знаят какво трябва да жертват и какво трябва да погълнат и да си набият в задника, за да станат като Рони Колман.
На мен ми е все едно дали ще имам 40 см ръка, 45 или 50. Аз тренирам и спортувам зта здраве, за хъс. Дали на жените им харесва това, което правя, или не, не е толкова важно.
А това някоя да те хареса само заради тялото - ако си на 18 и тя е 40 годишна незадоволена жена - може. Или е от типа "на 2-я етаж няма никой"
Спрете превръщането на фитнес залите в коземтични салони. Спорта трябва да си остане здраве, а не козметика.
Заставам твърдо зад:
тренирано подържано мъжко тяло. Поне на сватбата трябва булкта на ръце да я носиш.
Трениране за здраве със свободни тежести.
Малко коземтика и повече естествена красота. Няма нищо красиво в коса с 4 кила гел по нея или червило простиращо се на 2 пръста извън устните.
Ако някое момиче се кефи на хърбав мързел, който има нужда от 2 павета в джобовете да не го духне вятъра, това не ми е проблем. Явно не ми е в целевата група.
vijda li se kartinkata deto postnah?!?![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Честно казано никога не съм се вълнувала от телата на противополжният пол .. Наистина е готино гаджето ти да има оформено и готино тяло(имала съм такова гадже)и е некво готинко да си го гушкаш, галиш и да усещаш релефа ...
Но не бих тръгнала с някое момче само, защото има невероятно тяло или не бих отказала на някое момче, което ми харесва, само, защото няма маса мускули..
Абе важното е да има крака,ръце,глава и всичко, което има едно тяло![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Напълно съгласна с Ниго =D>
Според мен чара-общото излъчване е най-важно. Никога не съм вярвала,че ще го кажа,но все повече се убеждавам, че тялото не е от голямо значение (е стига да не е някой разплут мамут )![]()
(\_/)
(O.o) ...Bunny says: Hugs NoT Drugs
'(_ _)'
mi ako 6i trqbva da izbiram mejdu tip "kle4ka" i tip "mutra" predpo4itam sreden vid ..koito pove4e da kloni kum tip "kle4ka"![]()
tva pa e nai-to4noto izkazvaneПървоначално написано от sexa_na_kompleksa