Или си тъп или се правиш на тъп...
Ама айде , ще ти обясня и без тва съм станал рано...
Такам :
1-В Америка средата е много по-добра,хората наистина оценяват това което правиш и влагат пари в него,поне там не съм видял училище издраскано с графити и тагове...А дори и да го надраскат,го изчистват,щот на някой му дреме , кво става с тая младеж...
2-В Америка нивото на учителите е изключително.В България аз познавам перфектни педагози..Но повечето грам не знаят какво правят.
3-Като вземеш диплома за висше в България , какво ше направиш?Ше отидеш да бачкаш като барман..Не благодаря.А като решиш да отидеш в чужбина , да работиш нещо сериозно,като видят откъде е дипломата , директно те пращат да береш ягоди...Се едно в Америка някой ше те наеме да си му адвокат с образование от България примерно...Мой приятели заминаха там и трябваше да вземат висше по медицина и в Америка , за да намерят хубава работа....
4-В България дори и да успееш , дори и да успееш да се издигнеш,пак приходите ти ще са по-малки от на средния американец / европеец . Дори и да си купиш къща , ще ти я разбият и оберат..
Ако не е достатъчно има поне още 10 причини да ти изредя.