- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 170 години от рождението на Васил Левски
Skullbreaker, ти си комплексиран идиот![]()
има нещо таковаПървоначално написано от OtherDimension
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Обичам твоята лаконичност!Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Разбира се, отидете в САЩ да разнасяте пици и да миете чинии...
Не разбирам защо да не може да си успял в България? Дори сега е по-лесно, защото по-голямата част от кадърните и можещи хора ги няма.
А по отношение на управлението и турците в него: те представляват голям процент у нас, не можем да им забраним да вземат участие в правителството. Когато човек е на достатъчно високо ниво, какво значение има религията му? И плюс това повече "турци" са помаци, или българи-мохамедани.
Хах... aLL|aLoNe, първо - няма срамен труд. Второ, можеш ли да ми кажеш какво за теб е успял човек и кое му е по-лесното на това да се реализираш тук?!?
Аз нямам против турците, а против влизането им в политиката! Тва че са тук не значи, че трябва да се пъхат навсякъде и да вземат най-хубавите длъжности и най-хубавите министерства. помаци, мохамедани, важното е че са рязани и не се считат за българи.
Ти си бил много тъп ве! В Германия има 5-6 млн турци и нито един от тях не е станал депутат в бундестага! Турците в БГ са по-малко от циганите и в същото време са взели важни лостове от властта! Ето затова сме на това положение! Заради лекомислещи хора като тебПървоначално написано от aLL|aLoNe
А кой знае, може и да си турчин
![]()
Айде да ми обясниш какво е това "положение"... ама искам точно, ясно и с макскимум 5-6 изречения. Да чуя какво е това прословуто положение, в което се намира България и за което всички така разпалено говорят!
По дяволите, никой от тук присъстващите ли не харесва страната си, никой ли не е щастлив да живее в нея!!! Или съм единствена?!? Аз харесвам живота си в България и не бих го заменила с нищо друго.
@CooL^GirL^^^, за мен България е над всичко! В момента сме в критично положение защото ни управляват тези на които сме били роби 5 векаи ако си малко умна няма да ме питаш "какво е това прословуто положение"! То е близко до ума, само трябва да се досетиш
![]()
Е, аз съм тъпа и не се досещам. Ще бъдеш ли така умен да ми кажешПървоначално написано от Guderian
![]()
Волен Сидеров е пу*ка в политиката. А Guderian, млъкни вече защото както споменах, не си ти човека дето трябва да говори за Левски, щом си си сложил нацисти в профила.
Ще видим дали е"пу*ка"Първоначално написано от Octofunk
![]()
Сложил съм танкисти в профила, а и ти не си човека който ще ми казва какво да правяПървоначално написано от Octofunk
Като си толкова голям националист що не сложи ти темата
?
Сидеров е всичко друго, но не и п*ткаПървоначално написано от Octofunk
нима е страхлив ? - напротив, казва каквото мисли и го казва с доста остри думи..
не знам какво имаш предвид
а и всеки, който мрази Сидеров трябва да е горд, че е поредната рожба на силната пропаганда, особено от страна на Дългия Трифонов ...![]()
Кой е казал, че съм националист бе?! И този на аватара ти дали е танкист? И какво носи на врата си? А за Волен, той е пу*тка, защото само такъв тип човек може да е бил гл. редактор на вестник демокрация, а в момента да тръби такива идеи. Познай защо ги тръби...Първоначално написано от Guderian
хахаха, вземи разучи миналото на този герой Сидеров, за да разбереш що за човек и дали той би ни оправил! А другата личност, която си споменал е още по-голяма пу*ка и от него! Справка - гостуванията на политици в тъпото му шоу.Първоначално написано от OtherDimension
Още по-зле щом не сиПървоначално написано от Octofunk
Немски пълководец на танковите дивизии през ВСВ.Първоначално написано от Octofunk
Железен кръст за заслуги към Вермахта.Първоначално написано от Octofunk
За всеки случай струва повече от тебПървоначално написано от Octofunk
![]()
Защото вижда накъде сме тръгнали и за разлика от теб се сеща, че трябва нещо да се направи преди да е станало късно!Първоначално написано от Octofunk
Дай всички да станем националисти тогава, да нападнем Македония и да си я върнем, защото така е редно... пък да не му мислим за последиците (справка Междусъюзническата война)Първоначално написано от Guderian
А иначе за всичко останало дето си написал. мога само да кажа - някой не се учат от грешките на историята! А и още нещо! Не е нужно да идва кретен като Волен Сидеров, за да бъдат ДПС навряни в миша дупка. Справка - по времето на Костов!
Само едно ше кажа-бил съм достатъчно много по света , за да мога да кажа , че имам малко по-добра база за сравнение.Другите изводи сами ше си ги направите в определен момент.
Няма да споря.
Да съм казал такова нещо? Да съм споменал изобщо думата война? Проблема е вътрешен и аз не намесвам други страни от Балканския п-в.Първоначално написано от Octofunk
Левски е най-великия българин спор няма каквото и да се каже за него ще е малко всички знаете това.
Искам да кажа нещо за управлението на България - това което е станало насила през 1396г. сега ще стане доброволно и то по наше желание.
Хаха,така да видим дали ще мога да те опровергая..Като за начало ще спомена,че в момента уча в сащ(не ме разбирайте погрешно,само невъзможността да си взема парите обратно ме спира да се върна в България),което се оказа грешката на живота ми досега,но това е предмет на друг разговор...Първоначално написано от Skullbreaker
Първо-доколкото ми е известно Америка е континтент,та даже два...Но условно да приемем,че говориш за сащ..В Америка средата е много по-добра,хората наистина оценяват това което правиш и влагат пари в него
Второ-да видим дали съм разбрал-значи хората там влагат пари в твоята работа?
200 метра източно от Valley College в San Fernando Valley-заповядай...поне там не съм видял училище издраскано с графити и тагове..
аз съм тук от 10 месеца и да ти кажа,стоят си графитите....А дори и да го надраскат,го изчистват,щот на някой му дреме , кво става с тая младеж..
До толкова изключително,че да не знаят какво означава думата "славянин" или пък числеността на собствената си нация?(от личен опит го казвам)В Америка нивото на учителите е изключително.
Ъ?Само аз ли не схващам смисъла на това изречение?В България аз познавам перфектни педагози..Но повечето грам не знаят какво правят.
АМи ако си взел диплома за барман като какъв искаш да бачкаш?3-Като вземеш диплома за висше в България , какво ше направиш?Ше отидеш да бачкаш като барман..
Баща ми си приравни висшето от ХТИ с магистърска степен...Познавам двама тамън адвокати българи с дипломи от България,единия живее в Бел Еър(като си пътувал толкова много би трябвало да знаеш какво значи това),другия аз лично съм му правил решетките на прозорците на двуетажната му къща в Granada Hills...Досега не съм чувал да се оплакват...А като решиш да отидеш в чужбина , да работиш нещо сериозно,като видят откъде е дипломата , директно те пращат да береш ягоди...
А твоите приятели случайно да ти споменаха колко струват в тази Америка примерно застраховките?Колко струва едно викане на линейка?В България дори и да успееш , дори и да успееш да се издигнеш,пак приходите ти ще са по-малки от на средния американец / европеец
Така ще ти дам два примера-работодателката на майка ми плаща застраховка по 1000 долара на месец,за раждането на детето й и два дена престой в болница и взеха 10 000 долара...На същата тази жена й искат 30 000 долара за ремонт на тръбите в сградата й,при отказ е длъжна да продаде жилището си...
Втори пример-На един бивш колега жена му катастрофира на една магистрала.За 9 дена в болница на системи(без никакви операции) му искат 80 000 долара.
За всяко викане на линейка се взима по 1 000 долара(ако си близо до болницата).
Ако искаш мога да продължа да изреждам...
Ключовата думичка тук е глагола "купувам".Имаш ли представа колко от хората живеещи в Америка могат да си позволят да си купят къщи?Дори и да си купиш къща , ще ти я разбият и оберат..
С нетърпение чакам да ги видя тези 10 причини...Ако не е достатъчно има поне още 10 причини да ти изредя
Октофънк-извинявай костов ли каза?Същия този костов,който имаше пълната власт да заличи(и то по легален път) дпс,тъй като всичките власти бяха в неговите ръце?ако имаш някой друг предвид моля за извинение...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Ми не мислиш ли че ако партията бъде заличена (по-какъв легален път предлагаш ?!? ), веднага ще има дела за това че тя е била премахната заради това че в нея има български турци (така се води...) и аиде проблема за дискриминацията и съд в Страсбург и прочие.Първоначално написано от Ziezi
Не ме разбираи погрешно, и аз искам да ги няма веднъж за винаги, но това няма как да стане по легален път! Единственото, което може да направим е като отидем и гласуваме, а не да стоим и да чакаме! ДПС са единствените, които печелят от нашето негласуване......![]()
Може ли такова нещо мама му стара Exclamation Question Само няколко човека са се сетили за Апостола от няколко хиляди в този форум Evil or Very Mad Обзалагам се, че ако темата беше посветена на ония мангал АЗИС всички щяха да се включат и да пишат Mad Mad Mad !!! На къде е тръгнала тази държава ве, братя!? Как ще искаме да се оправяме като самия народ спи Exclamation Question Хукнал люде по концертите на оная циганска свиня, позволили сме на ония турски татарин Доган да управлява държавата. Левски ще се обърне в гроба си, ако знае какво става! За какво си е дал живота!? За да сме свободни, а не отново да робуваме на ориенталците Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Exclamation Exclamation Exclamation Само небългари ни управляват! Ако продължава всичко така до няколко десетилетия България ще е турска република! Събудете се!
Ti mene brat ne me nari4ai! si slojil snimka na nekaf fa6ost da ta e*a f kopeleto! gadno down hitler nasran!
Raise your fist!
[quote="Ziezi"]
quote]
Go to Chikago dude...
Тая тема отиде прекалено офф-топик, така че може да и се сложи един ключ.