- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви разведени ли са?
ne sa razdeleni i ne mislqt da se razdelqt prosto se obichat \/
Дам, разведени са от както съм на 5 6 сигурно, а и по- добре, баща ми е ебати копелето![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Не.
Да и така е най-добре за всички! Особено за менДа си живеете само по женски е голямо преимущество. (Не че имам нещо против тези, чиито родители са заедно. Напротив! Радвам се, щом се обичат, просто показвам, че моето състояние не е никак зле. Да не ме разберете погрешно!
)
Разведени са от 8 години, но си имам втори баща.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Не. Много си се разбират![]()
Не са разведени ама много се карат![]()
>>> House Music <<<
да.. вече 10 години... и така е по-добре защото баща ми упражняваше системен психически тормоз върху майка ми постоянно, а сега и върху мен...но скоро ще оправим нещата в съда...
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
И аз така като повечето от вас си виках те нямат и намеррение да се разделят.После баща ми се изнесе и аз пак- аа то е само за малко тои ще се върне ... да да ама не .. Близо 2 години живееха разделени и после се стигна и до развода .. Сега и двамата живеят при други хора .. Така че не бъдете толкова сигорни .. не се знае за какво ще се скарат утре и до къде ще се стигне ..
за съжаление не.
ааа, много добре те разбирам и невероятно много ти завиждам. баща ми е някъде из ерите преди христа...изобщо не знае за кво става въпрос.не съм си говорила с него от камара време, само по някой път да му кажа здрасти..гадно е, ама той така си го направиПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
radvam se,i az taka 6e opravq ne6tata...Първоначално написано от .PonY.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Само са разделени,но сигурно ще се разведат
Мда разведене си от..хм..чакай да преброя..абе от около 13 години.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Да .Вече 5 години и така е най добре ,когато 2ма души не се разбират по добре е да се разделят
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
И моите такаПървоначално написано от Insatiable
Ама не съвсем караници, ами само спорят. Ама заедно са от 20 години и малко или много са си омръзнали, така че без караници не може
![]()
Мойте много се обичкат![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ми не .. ама доста често се карат .. знае ли човек[/i]
just a kid۵
Мойте са разведени от 9 години
emi moite ne sa no iskam da se razvedat az ne 4e sega gi vijdam mnogo de ama ina4e 6te mi e po dobre za men 6ot ot taa rabota firmi gluposti i samo se karat i az se drazna za tfa ako se razvedat 6e mi e po qkoSa si mi e perfektno na6te po cql den na rabota i g.d si jiveq samo s brat mi a ako se razvedat hmmm syper 6e e
MOje da zvy4i egoisti4no ama mi e se taq!!
Не не са разведени но татко е в чужбина за да ни издържа