- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви разведени ли са?
razdeli ni sa oba4e mi e mnogo kofti za6toto gi obi4am i dvamata ;(
Ако си силен мъж трябва да преудолееш товаПървоначално написано от cekoooo
И при мене е така обаче стискам зъби и продължавам напреде
Моите са. От близо 14-15 години.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Разведени са и по - добре,
ако и двамата живееха в нас,
луд щяха да ме направят![]()
Не,но много често се карат,нищо чудно...![]()
offline forever!
Да[-o<
![]()
Ne sa, no 6tqha...mai ostanaha zaedno samoz aradi "dobroto na decata" .
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Ами аз,по принцип бащата,на който се водя,че съм дете,а не съм,е разведен с майка ми.А този,който смятам за мой истински баща и вярвам,че е такъм,се ожени за майка ми ей са миналата година на 15.12![]()
ms za podkrepata malko e trudno no nqkak si se spravqmПървоначално написано от Mr.Boy
![]()
Не Не Са РаЗвЕдЕнИ и Не МиСлЯ чЕ иМаТ нАмЕрЕнИеТо Да Се РаЗвЕжДаТ![]()
![]()
Не,но по хубаво да бяха.
Не,не са и не искам да се развеждат.
Just haters make me famous! εĭз
разведени са от 10 години![]()
Не са разведени.
ami ne sa razvedeni, no nai-veroqtno kato se iznesa ot nas kato stana na 18-19-20 sigurno 6te go napravqt 6toto izob6to ne se razbirat i sa zaedno samo zaradi men
На рождения ми денПървоначално написано от sladur4e_yo
Поне едно хубаво нещо да се случи на рожденият ми ден миналата година, защото при мене беше ад
Не стига, че тогава почина дядото на една моя приятелка, ами и не си празнувах рожденият ден, защото реших, че ще е по-добре, но се оказа, че щеше да е по-добре да го празнувам. Абе бълен кошмар беше. Надявам се тази година да е по-добре.
Иначе родителите ми не са разведени и не мисля, че ще се разведат. Понякога се карат-да, но чий родители пък не се карат?!![]()
![]()
Разделени са от 2 години.Рано или късно щеше да стане, тъй като постоянно се караха.
На майка ми така и било по - добре.
Тя е една безотговорна и глупава жена.Радвам се, че живея с баща си.Той ми е всичко на тоя свят.![]()
Дали ще се съберат ? Зависи как ще се развият нещата.
razvedeni sa i nikoga nqma da se saberat ......
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Разведени са почти от както се помня, а преди това нещата изобщо не бяха хубави. Баща ми не съм го виждала от .... 5 годишна вероятно... и все пак смятам, че така ми е по - добре. Не мога да си представя, че още някой ще ми се бута в живота. А за подкрепа и глупости... щом съм оцеляла до сега без такава от негова страна, значи не е от най - важните неща.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)