- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с тон колони със събуфър
От 2-3 дена когато слушам музика от колоните ми се чува ужасно пръщене и се увеличава колкото повече увеличавам звука. Дали се остарели вече, макар че са на 1 година? Защо става така и може ли да се оправи това?
може сигнала който им подаваш да е с лошо качество , или ако не са особено мощни не трябва да ги усилваш , даречем едни тонколонки от 10 лв можеш да ги усилиш съвсем малко за да няма пръщене , аз съм с 500W с 2 усиувателя , и звука ми е перфектен , може да си усилила от някой equalizer някоя чистота докрай и оттам да е това или просто тонколонките да са сдали багажа , просто не може да се определи така от растояние какво им има
Познато. Обикновено на този тип колони им се преебават пищялките (ако не си запозната с този "термин", това са малките колонки, не баса). Има шанс да се оправят. Ако могат да се отварят, дай на някой който разбира да види дали не се е нарушила някоя връзка и евентуално да я запои. Иначе може да си купиш нови пищялки.
Може и това да е.може да си усилила от някой equalizer някоя чистота докрай
Честно казано не знам ква им е мощността но тея колони не струваха 10лв а бяха 63 и за това ме е толкова яд![]()
Не предполагах че толкова лесно ще се прецакат... Ама проблема едва ли е в мощността щото скоро имах РД и бяха усилени на МАХ и нямаше никви проблеми .. тей де никога не е имало. Това е от няколко дена само...
за 63 лева си представям , малко subwoofer-че със 5 малки колонки за сараунд ... ако искаш нещо което да го надуваш на мах и да не издъхне след 1 парти трябва да се охарчиш малко ...
ем аз не искам да озвучаван дискотека ... само моя блок ми стигаПървоначално написано от iskam(. )tvoito( .)tqlo
(майтап). Колонките не са толкова малки ама са само 2 де
Не е от Equalizer-a, там всичко си е наред. Значи ще трябва да го нося да го видят. Мерси все пак на всички :P
Добре де преинсталирай драйверите пробваи да видиш от тях първо!!!![]()