.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Моля някое момиче да ми даде съвет :)

Моята история е такава че се влюбих в едно момиче без да го познавам.Разменяли сме си само снимки.Колкото и пъти да съм мислил да се запозная с нея винаги ме е било срам.Тя скоро ми каза като я видя непременно да се запозная с нея.И на другата вечер я видях и се запознахме , но от тогава чувствата ми се засилиха още повече и не минава вечер без да мисля за нея .Имам и даже и телефонния номер. Не знам какво да правя , до сега не съм изпадал в такова положение , а и проблема е че съм много срамежлив.Като се запознах с нея постоянно треперех.Ако можете дайте ми някакав съвет. Ще съм ви много благодарен

Guest
    spored men trqa da i pi6e6 sms4e da se vidite na kafe, se pak e sms sramno nqma i kato izlezete govorete si i si izkaraite qko i ako iska i 2ri put na4i 6e stane rabotata dr neznam kakvo da kaja
    kusmet

Благодаря за съвета , ще го пробвам. Дано да има успех.

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo
    mii nqma 6to da se pritesnqva6..6tom e imala jelanie da se zapoznae s tebe...zna4i si i napravil dobro vpe4atlenie...i ot tuk natatyk 6te e nai-dobre ako se otpusne6 i q nakara6 da se po4uvstva specqlva za teb...kakvato razbiram vsy6tnost eUspeh i ne q izpuskai
    "Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo
    Цитирай Първоначално написано от ferendzia
    mii nqma 6to da se pritesnqva6..6tom e imala jelanie da se zapoznae s tebe...zna4i si i napravil dobro vpe4atlenie...i ot tuk natatyk 6te e nai-dobre ako se otpusne6 i q nakara6 da se po4uvstva specqlva za teb...kakvato razbiram vsy6tnost eUspeh i ne q izpuskai
    da se po4uvstva specqlNa iskah da kaja )
    "Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi

Пиши я бегала .....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Re: Моля някое момиче да ми даде съвет :)

Цитирай Първоначално написано от rKk
    Като се запознах с нея постоянно треперех.
    НЕ МИСЛИ ЗА НЕЯ КАТО ЗА НЯКВА ПРИНЦЕСА ДЕТО ЗАСЛУЖАВА НАЙ-ДОБРОТО!!!
    Защото от там ти идва проблема..

Хей помисли така ако се притесняваш ще я изгубиш . За това давай смело напред . Имаш и номера обади и се и се вижте .

Град
    Never Never Land
    Това е голям проблем според мене. Трябва сам да си внушаваш да бъдеш по уверен. Изтъквай пред нея силните си черти и внимавай какво ще й кажеш. Направи и комплимент или нещо такова, опитай се да разбереш коя й е любимата тема за разговор и й докажи, че и ти имаш същите интереси като нея. А пък ако е много издокарана когато излезете някъде, това значи със сигурност, че те харесва. \/
    I KnOw yOuR HeArT WiLL FLy AwAy SoMeDaY So FaR FrOm Me... tHeN I WiLL DiE... BuT AnYwAy. tHe iMpOrTaNt`s yOu`LL Be FrEe!

trqbva da preodolee6 toq
    sram

действай,звъни пращай смс-и,като седиш така и мислиш страха ти само се усилва...като ти дойде на ум го прави,така ще те е по малко страх и най-леснич начин да го преодолееш./
    нямам повод да сънувам....

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kato za nachalo prosto i pishi edin pochti nishto ne znachesht sms "Ima migove v koito se seshtash za neshto sladko i ti stava hubavo.. eto tozi mig e tochno takyf za men.. ta iskah da vidq kfo praish" :P A pyk kato se stigne do sreshtata.. koeto spored mene ne trqbva da se prishporva.. oshte po malko zaradi fakta che si neuveren.. i se pritesnqvash.. trqbva da bydesh prosto sebe si...

Моето лично мнение , че неможе да си се влюбил в човек , който непознаваш.Просто е невъзможно това да стане при положение , че незнаеш нищо за него , не си контактувал с него.Или ти просто си се влюбил във външната й красота , а не си изчакал да видиш дали тази красота е такава и отвътре.А за срама - недей да се срамуваш , това до никъде не води или става по - лошо.И аз бях срамежлива и то много , но осъзнах че няма смисъл , няма за какво.Преодолей го и ще видиш , че ще ти е лесно , няма да се чудиш какво да кажеш на срещата , няма да те е страх да не би да се изложиш , няма да трепериш от притеснение.Нещата си идват отсамосебе си...Недей да се впрядаш , защото момичето ще го усети.Бъди себе си и не се стеснявай.Това е от мене.Успех.

Супер фен
    Ем зарибявай я бе,кво се спичаш,пишете си смс ,излизайте на срещи ала бала ........

mi..kakto ti kazvat v prednite mn napi6i sms da izleznete i peodolei staxa

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Пиши я бегала .....
    [size=7][b][u]fosse cos

Emi..vij ako momicheto e kolkoto teb ili po malko nqma ot kfo da se pritesnqvash;] Purvo i pishi sms-cheta,posle zapochni da se obajdash.Nqma ot kfo da se sramuvash..shtoto se zabelqzva i te moje da se otdrupne.Naduhai se malko,se pak si momche..i ot teb se ochakvat sichki purvi stupki Ei tui si pishete po chesto..spodelqite ala bala,i to ot samo sebe si she spresh da se sramuvash Uspeh \/

Guest
    nqma ni6to po milo ot tva mom4eto da se pritesnqva nz prosto tova naistina nai qsno izdava 4uvstvata pokazva 4e q misli6 za prekrasna i neveroqtna i samoto i prisustvie te smu6tava spored men tova e nai dobroto priznanie koeto edno mom4e moje da napravi na momi4e. i spored men e po dobre da i se obadi6 ne da i pra6ta6 sms...nqkak si po li4no e nz ti si re6ava6 uspeh

еми пиши и или и се обади бъди по-решителен веднъж живееш не си пропилявай така шанса
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Guest
    А бе аз бях на подобно дередже.Запознах се с едно момиче на един РД на френд почнах доста да се интерсувам от нея.Но бях малко по решителен от теб смис звънях и но проблема беше че го карах само на приятелство.Но накрая забележи след цели два месеца и признах какво чувствам първо получих един шамар за това че не съм си казал по рано и съм я мъчил два месеца а после най-прекрасната целувка през живота ми и от три години с всеки изминал ден я обичам все повече и повече.Такаче мога само да ти кажа преодолей страха и можеби всичко ще се нареди

Град
    София - или града на МечТиТе

Моята история е такава че се влюбих в едно момиче без да го познавам.Разменяли сме си само снимки.Колкото и пъти да съм мислил да се запозная с нея винаги ме е било срам.Тя скоро ми каза като я видя непременно да се запозная с нея.И на другата вечер я видях и се запознахме , но от тогава чувствата ми се засилиха още повече и не минава вечер без да мисля за нея .Имам и даже и телефонния номер. Не знам какво да правя , до сега не съм изпадал в такова положение , а и проблема е че съм много срамежлив.Като се запознах с нея постоянно треперех.Ако можете дайте ми някакав съвет. Ще съм ви много благодарен
    Действай )) щом е излязла с теб веднъж ще излезе пак ... )) И няма за какво да трепериш .. момичета под път и над път , ако не е тази има и други
    Господи ... Научи ме да не искам непостижимото ... И да не плача за непоправимото ...

няма за какво да си притесняваш просто бъди себе си,бъди по- решителен и преодолей този срам

Давай смело!Прекарайте един страхотен ден!Нормално е да се претесняваш,все пак си влюбен!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

izku6enie
    Guest

dano uspeesh

Ako tova momi4e naistina ti haresva togava se bori za neq.Za da bude6 6tastliv trqbva da prevuzmogne6 strahovete si i da bude6 po uveren v sebe si .Tq trqbva da te haresa takuv kakuvto si.Siberi smelost i izlez sus neq kaji i kakvoto 4uvstva6.Poraboti nad sobstvenoto si 6tastie.Uspeh!!! :P

Действай няма от ко да те е срам Като се притесняваш можеш само да я загубиш действай смело Успех \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си