- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кецове или маратонки?
Takav tip za lqto esen prolet.. zima obiknoveno zimam maratonki![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Mnogo umna tema![]()
![]()
![]()
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
Keckiiii![]()
Пф...то с тея кецове ми писна...
Та идеята е че аз не виждам голяма разлика между тея новите "модерни" кецове и маратонките...вижте друго си е олд скуул гуменки (с които играя волейбол по физическо =] )
та все пак маратонки.
хъхъ..
маратонки![]()
Маратонки![]()
Нека изгрева тъй да посрещнем,
нека първи лъчи да те сгряват,
че от утре, след дългите нощи -
само тъжни слънца...ще изгряват!
Цървули и терлички му е майката
![]()
трябва някой да ви накара да пикаете газ и да серете тухли... така ще има поне малко полза от вас.
аз па мразя огромните модерни мърляви разпасани 'КЕЦКИИИИ', чиито връзки напомнят дебелото ми черво, което съответно почва да се обажда щом видя такива....![]()
Първоначално написано от Shadow_Walker
аз за тези говорех по-рано...
Само маратонки!
Кецове...или маратонки-найк обаче![]()
What you give is what you get!
maratonki,мн ясно.
you should kill yourself >=D
i za men stoi su6tata dilema.... da napravim edna anketa ?
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Ооо-аз въобще не се зачудихПървоначално написано от 136179
кецовееее руулллС
![]()
няма смисъл от анкета според менКоето по-си ти харесва, тва
![]()
What you give is what you get!
Марантонки!!!!!!
И по точно този тип..класическия...Reebok
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Охх божее сиг пък не знам как се пише "позьор"!! Написах го с "и" защото бях на компютър без копче умнико.Благодаря ти,че се опитваш да ме направиш на невежа ,но в тая област не си позналПървоначално написано от Sticky
![]()
Точно тоя тип съм виждала как се сплесква гадно, само от вътрешната страна подметката и то на няколко момичета(е не на всички де ).Не знам според мен не е много подходящ иначе е симпатичен.Твърдо съм за кецовеПървоначално написано от Initial_D
много по качествени са.