.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Гостенка :)
    Guest
    ами на мен ми предписаха 50 гр. сяра за пиене разтворено в буркан мед и по 1 с.л. сутрин на гладно..... Искам да знам ако някои го е пробвал дали има някакви странични ефекти като напълняване или пък в резултат на изчистването на организма да се получи избиване?

Град
    edno mn hubavo mqsto
    Цитирай Първоначално написано от Гостенка :)
    ами на мен ми предписаха 50 гр. сяра за пиене разтворено в буркан мед и по 1 с.л. сутрин на гладно..... Искам да знам ако някои го е пробвал дали има някакви странични ефекти като напълняване или пък в резултат на изчистването на организма да се получи избиване?
    ne s1m go probvala no meda sutrin na gladno e mn mn polezen i te kara da ne ti se qde sladko prez denq koeto e dobre ako pazi6 forma
    vpro4em ima edno lekarstvo-zinerid-mn pomaga
    Jivota e predizvikatelstvo-priemi go! Jivota e pesen-pei q! Jivota e me4ta-os16testvi q! Jivota e igra-igrai q! Jivota e lubov nasladi mu se!

Град
    Изгубено
    eй snow__queen. отидох до аптеката и им казха сяра за пиене и вазелин в тубичка .... та сега имам некво жълто пакетче на което пише сяра на прах и е 50 гр. А възелина е в тубичка и е 40 г ... Айде ся кязжаи кви бъркочи да прая по колко да слагам

Ми незнам кво да ти кажа.П итай в някоя аптека,поне аз така правя.В момента ползвам Зинерит,действа(поне при мен).

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от music_pirate
    eй snow__queen. отидох до аптеката и им казха сяра за пиене и вазелин в тубичка .... та сега имам некво жълто пакетче на което пише сяра на прах и е 50 гр. А възелина е в тубичка и е 40 г ... Айде ся кязжаи кви бъркочи да прая по колко да слагам
    kolko pari ti izleze i dvete
    No matter where you go, there they are...

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Цитирай Първоначално написано от music_pirate
    Ей,много прощавай за късния отговор,ама бях в Испания и не съм се занимавала с форума .Значи взимаш бурканче или каквото искаш,кутийка,слагаш възелина ма де да знам колко аз на око го слагам например сложи три пълни лъжички възелин и една и половина сяра.В смисъл,ако слагаш 4 лъжички възелин слагаш 2 сяра,сярата да е на половината на възелина
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Тва найстина ли помага я кажете,ако някой друг е пробвал,а и след колко време би трябвало да има резултат?
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Най-добре отиди на дерматолог. Там хем ще ти кажат какво да вземеш, ще те ориентират в цени и ще си сигурна, че продукта е съобразен с кожата ти и няма да ти навреди...те за това са тия лекари
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

офф,на мен ми звучи адски обедително,но... бе незнам при мен пъпките са много странни или са с гнойче(появяват ми се винаги преди/по време на мензис) ,или са както сега.едни такива...като пробваш да ги изтискаш първо излиза едно прозрчаничко и после кръв,и после...си е все едно в началото.и са точно в Т-зоната
    преди такива пъпки ги оправях с Бочко,ама сега не става! ще пробвам със сярата и възелина и ще съобщя ефекта.а след колко дни се появява той?сори ако си го написала
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Град
    СофиЯ
    ЗА ПЪПКИТЕ:

СИЛИЦИЛОВ СПИРТ И 7-8 КАПСУЛИ РАЗТВОРЕНИ В НЕГО ХЛОРНИТРОМИЦИН НА ПРАХ! РАЗБИВА СЕ ШИШЕНЦЕТО, ТОПИ СЕ ПАМУЧЕ И СЕ МАЖЕТЕ!!!! ПОМАГА МНОГО!!!

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    e haide de kajete pomogna li tova s sqrata nqkoi probva li go ?????
    No matter where you go, there they are...

snow__queen, направих си кашичката. Даже сега съм с нея Ама тва все пак е вазелин и е яко мазно.....с кво да си го махна после като тръгна да се чистя?!?!?!?! Ти с кво се почистваш преди да се намажеш и след това?!

Vzemi si acne out losion i krem.Pri men deistva

Супер фен

Re: лекарсво за пъпки???

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    някой да даде съвет? някакво лекарство за пъпки
    ima dostata4no lekari dermatolozi kato i kozmetici nie nqma ot kade da znaem kakvoo to4no e podhodq6to za tvoqt tip koja ne vsseki produkt deistva ednakvo na vsi4ki
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си