Значи както вече е ясно не се разбирам с баща ми...
Вечно сме скарани,той е такъв типаж човек,че никои не може да се разбере с него,с маика постоянно се карат,цял ден ходи на работа вечерта се прибира яде гледа телевизия и си ляга почти не се засичаме,или ако се засечем почва да се заяжда с мен или да командва и направо не мога да го търпя
Примерно идва си вкъщи и още от вратата - защо обувките ти са на вратата ,сяда да яде-даи ми хляба даи ми тва даи ми онова напрал а имам сестра нея нищо не я кара да прави,винаги я защитава а мен ... НЕ! Винаги ме упреква и само реплики от рода на:ти нищо не можеш да правиш,за нищо не ставаш...и ми се подсмихва подигравателно ....
Не искам да съм в такива отношения с баща ми ,помогнете ми по някакав начин ... Аз съм момче на 16 ...
Хм...Сложна им е работата...и моя кат' се скараме се сърди много дълго,но после му минава...Пробвайте се да поговорите.Кажи му,че не ти е приятно така да се държи с тебе и може да излезете да се разходите някаде - да се видите "по-мъжки"!Повярвай деиства Аиде успех и пиши к'вот' е станало
уф и при мен е нещо подобно. Постоянно се караме за глупости, все аз съм му виновна, все с мен се заяжда, а сестра ми беззащитното, невинно момиченце. Да ама не. И аз понякога откачам от глупостите му. Все излизам некадърната и мързеливата. Хубавото е, че пак се сдобряваме и обаче като му се разсърдя след време той започва да ми се мазни абе така. Старая се да не се караме толкова много, аз полагам всичко от себе си, надявам се и той, но все пак в тя възраст няма как... И аз се надявам скоро малко да се поуспокоят нещата , че на моменти направо откачам. А това, че ти е казал " за мен ти вече не си мой син" е направо отвратително. Не го проумявам. Аз по принцип съм доста избухлив човек и ако имах подобен случей не ми се мисли к'во щях да направя. Надявам се всичко при теб да мине.
Уф дано и при нас нещата да се поуспокоят...
i as imah do predi vreme podoben problem mi vsichko stava s govorene razgovarqi s nego popitai go zashto e tyka dali iska da ti kaje neshto kaji mu che bi iskal malko po dobro otnoshenie takiva raboti edin razgovor trqabva da provedete da razberete na koi kvo mu e krivo i da se opitate da popravite neshtata. a za sestra ti, obiknovenno bashtite sa mnogooo kak da kaja chuvstvitelni kato stava vypros za dyshterichkite im tva pocti vinagi e tyka tova estestveno ne znachi che q obicha poveche ot teb no kakto kazah edin razgovor se nqdqvam che bi pomognal ako ne stane mojesh da pomolish nqkoi s kogoto toi se razbira po dobre da govori s nego kato napromer maikati tova e ot men. Uspeh
това с разговорите наистина действа, ама на моменти. То тъкмо да се сдобрим и що пак да не се заяде с мен. Понякога е много добър, понякога става доста досаден с неговите глупости. Чак му се чудя: от една роля скача в друга абе баща ми наистина е много добър човек, съпруг и баща, ама тея дразги ми дойдоха до гуша! Въх ... можи и да е от жегите туй лято, щото май от тая година се случват толкова често тея караници....тей тей ще е