- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хапче за отлагане на цикъла
volkanen sa vuprosnite hap4eta,pie6 prez 3 4asa
Да, и аз май съм ги чувала. Иначе една откачена френдка нон-стоп плямпаше, че ако пиеш нурофен един или два дена преди да ти дойде цикъла, хапчетата го забавяли с няколко дена. Са аз пия нурофен само кат ме тресат адски болки и досега не бях чула подобно нещо, ама тя казва, че е опитвала и действа... Не ти пречи да опиташ, освен ако нямаш няква алергия към съставките вътре... Друг проблем не би трябвало да се появи - аз се гълтам с нурофен като за световно и нищо ми няма (само че не и преди цикъла... нали ти казвам, не съм пробвала тоя номер) така че сигурно няма да ти навреди.volkanen sa vuprosnite hap4eta,pie6 prez 3 4asa
Р.Р. Пак те предупреждавам - това е единствената информация, която имам. Не знам реално доколко има ефект и т.н. Успех!![]()
оооо божекак през три часа бе ? ужас... както и да е тези не съм ги чувала , но аз ползвам "примолут нор" и то само в краен случай
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
около 10 лв са ... действат да аз ги ползвам ако се наложи ... значи започваш да ги пиеш 2-3 дни преди да ти дойде сутрин и вечер и може да ги пиеш максимум 10 дни ... и като ги спреш ти идва след 1-2 дни , но ако пропуснеш някоя вечер примерно да ги пиеш ти идва тъй че не трябва да се забравяПървоначално написано от Jessica^
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
ооооооо мила ужасно съжалявам :/ иначе се пият САМО сутрин и вечер![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Аз пиех Оргаметрил,по 1 таблетка всяка сутрин в едно и също време.Около 7 лв мисля че са
4uh naposledak ne6to takova,otidi v nqkoq apteka i pitai,az ne sam mnoo zapoznata,ama se pak si imai edno naum,4e promenqt hormonite,a tva ne e mn hubavo......Първоначално написано от Jessica^
![]()
Най-лесно с Примолут Нор или Оргаметрил. Аз съм ползвала Примолута, Оргаметрила сестра ми го ползва. И двете действат.
Между две забавяния трябва да има поне две нормални менструации!!!
Не може да го забавиш с витамин C или течен аналгин, нурофен или някакви такива.
Ако ги почнеш веднага ще ти спре до 2 дни!Първоначално написано от Jessica^
4uvala sum za tqh edna priqtelka 6te hodi na more i 6te gi pie . piqt se dokato ne sika6 da ti doide a ako ve4e iska6 da ti doide gi spira6 i to ti idva
az piq vitamin c i mnogo pomaga 1 bilter4e stuva samo lev i ne6to
Тогава заключвам темата!Първоначално написано от Jessica^