Цитирай Първоначално написано от Zahara
Много е гадно и грозно, с тия железа в устата, не дай си Боже да има останала храна. И отдалече все едно си с черни зъби! Най-добре да си носят децата като малки брекетите, а ако на някой порастнал му се наложи да носи да си сложи от тези, които се лепят от вътрешната страна на зъбите... вярно е, че са по-скъпи, обаче ако някога ми се наложи(което вече няма как да стане, доста съм голяма и съм сперфектна захапка), няма да се разхождам като робокоп!!! Нито децата ми
Хахах ей, Захара сори че ще съм толкова откровена, но си много ограничен и следователно още по-тъп човек.може да прозвучи гадно,но дано някой ден се наложи на децата ти да носят точно от "тия железа"...нз що за човек трябва да си но тва се пак си е твое лично мнение.др което исках да ти кажа е,че в днешно време мн трудно се оцелява без да си до някаква степен лицемерен,таке че помисли кога тря да говориш и кога да мълчиш..за твое добро е
Иначе по темата-хората с брекети са като хората без брекети, само дето по някой път са наистина по-чаровни