- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- imam 2 vaprosa..
taka zna4 iparviq vapros mi e moga li sama da s inampavq kola maska "tam dolu" zashotot jiveq v malak grad i ima mn malko kozmeti4ki i .. nqkaksi de'a znam shte mi e nekomfortno pak i gi poznavam.. s lentite na Veet iskm da probvam.. spored vas hste se urezilq li![]()
![]()
![]()
i vtoriq vapros mi e momi4eta s kakvo se miete "ot dolu" za da mirishite na hubavo.. az se miq s te4niq sapun na krasna q liniq za intimni mesta.. oba4e ponqkoga pak mi mirishe p*kata i mi e nqkfo nekomfortno.. ta ima li nqkaf na4in da ne mirishe da se praskam s neshto ili de'a znam ... btw miq se na den nai-malko po 2 pati tqloto.. spazvam higiena no....
shte 4akam otgovori mersi predvaritelno![]()
![]()
![]()
![]()
1.разбира се,че можеш.Трябва да имаш поне 0,5см косми и аз ти препоръчвам лентите Стреп...идеални са.Дори и първия път да не успееш после ще свикнеш.
2.На мен това на Красная линия ми харесва...ако имаш косми отдолу те също имат вина да мирише...
1. Aз за отдолу ползвам епилатор и нямам никакви проблеми.След втория път вече няма болка и става сравнително бързо
2.И аз ползвам Красная Линия за интимни части и много ми харесва, но гинеколожката ми ми предложи един интимен сапун, който е медицински и предпазва от инфекции, но не помня как се казва, обаче можеш да провериш в някоя аптека, а иначе за миризмата- ако и след като се обезкосмиш все още я има, може да имаш инфекция![]()
много боли, м***а му! Но все пак са добри наистинаПървоначално написано от Jamalska
![]()
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
mersi za otgovoriteeee \/ \
/ \
/