- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Свещената тема: пънк, хардкор, Ой!, ска, метъл, рок. vol 4
абсолютно съгласна. (тея зодии 'начиПървоначално написано от Мо6no
)
обаче турци хич не обичам... майка ми имаше една ученичка от някъв град, сигурно ще сбъркам, ама не знам защо си мисля, че беше Хасково (изобщо не съм сигурна), която разправяше, че там е ебати турската инвазия. не можеш да си намериш работа, ако не говориш турски.това се наблюдава и на други места, сигурна съм. най-голямата издънка беше, когато 15 минути обяснявах на един приятел кви са гадни турчаците, а след това реши да ми заяви, че чичо му бил женен за туркиня, която била много добър човек. строго индивидуално е, няма как.
![]()
Muffler - Falling
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Зависи. Дядо ми е бил директор на училща в турски села и по това, което знам общо взето е бил сред най-уважаваните хора, ако не и най-уважавания от турците в селото (а той ги мрази). Та това за турската инвазия. Естествено това е било преди години. Не знам как е сега. Иначе майка ми е израстнала като малка около турци и дори е знаела турски и не останала с лоши впечатления от тях. Абе много зависи от хората.
бтв не че има много общо, ама ся се сетих. Аз се изненадах преди време когато една арменка ми разправяше как била ходила с турчин.Обаче родителите като разбрали я затворили вкъщи и не пускали цяло лято да излезе. После се оженила зя някакъв българин-боклук (според неините думи), а турчина бил много точен човек.
G3 - Smoke On The Water
Og
в крайна сметка не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава... турците не са виновни, държавата е (естествено). иначе и аз съм чувала добри неща за съседите.
знам ли... едно е сигурно - арабите са по-гадни.
експлойтед много деликатно отбягва темата.![]()
Ben Sage feat. Savvy - Sleepless
и лекар с нож.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Kiss - I Love It Loud
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Kreator - Coma of souls
Екзитус - Сърцето ми от камък е
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Хубава песничка.Първоначално написано от alice sw
Екзитус - Тя иска само да я оставят на мира
Майко Север![]()
Kamelot - Soul Society
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Cypress Hill - Cock The Hammer
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Queen - The Miracle
Блаженство ...![]()
![]()
Strike Anywhere - Lights Go Out
ПЪЪЪЪЪЪЪЪЪННКК!!! :]]]]]]
хъхъ..
Слушам бръмченето на компютъра.
Беше невероятно на Sepultura. Тотално съм размазан.
Лека нощ.
Circle Of Tyrants - The Ultimate Revenge
Добро утро. Излезе новия албум на Necro. Сега си го тегля и скоро ще го слушам.![]()
Ох... Demonoid-a върши ли ти работа, че засега никъде другаде го няма, а пък не мога да се оправя с тая дата да го еба.
http://www.demonoid.com/files/details/1293780/1058801/(
Necro - Suffocated to Death by God's Shadow
Некро измислил нов стил - дет рап-метъл.Ама песента кърти.
Disturbed - Land Of Confusion
http://youtube.com/watch?v=9KW8DRSvEoQ
Най-смисленият клип за мен.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Against Me! - White People For Peace
Не виждам защо да ходиш. Те вече не са същите. Вокалиста им вече не може да пее, а и това е група издала 2 албума (или 3) за 20 години.
Necro - Suffocated to Death by God's Shadow
Necro - Keeping it real
то това и за Слави се отнася ;>Първоначално написано от Мо6no
Cypress Hill - I Ain't Goin' Out Like That
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Къв Слави те гони?Ей аз веднъж да кажа, че ходя някъде дет` е срамно и цял живот ще ме подигравате.
Със сугрност съм единственият, които е ходил и се е кефел и на Слави, и на Сепултура.![]()
бтв Само Сайпръс!!!
Necro - Creepy crawl
Първоначално написано от Мо6no
Шшшш и аз съм ходил на Слави, ама не и тая година - нещо ме домързя.
Devildriver - Not All Who Wander Are Lost
песента си е много яка, но клипа нещо не ме радва 0-o
хъхъ..