И аз това казвам За 5 коментара в темата за снимките предупредихте сума ти народ, повечето от които са редовни и пишат хубави мнения, а тия тука се мислят за безсмъртни. Да не говорим, че заплашват редовни потребители с банн, защото казват какво мислят, за Сам90, който си беше довел секс-партьора във форума... Никой не поглежда ФФФ, а там има хубави теми, които щяха да са още по-хубави, ако ги нямаше наглите типове като о.с., брейк и т.н.
Мила, ако обичаш не ми се мешай в личния живот! Не ти определяш кой да пише във форума и кой - не! Ако съм направил нещо грешно, щях да получа наказание. Задръж си коментарите за себе си, ако обичаш!
Не ме интересува ква си, на колко си и за колко умна и примерна се имаш, но далеч не си ти човека, който ще ме съди и ще ме обсъжда, чаткаш ли?
Не знам кво удоволствие ти доставя да портиш и плюеш хората, ама не си мисли, че си интересна!
Ти с толкова крехка психика ли си, че няколко по-разкрепостени поста от би-сексуални са те притеснили толкова? Леле... може би имаш проблем - консултирай се със специалист... чисто приятелски съвет
Това, което правиш е наистина много долно и грозно.... за първи път се ядосах истински на потребител от този форум. Я си помисли, дали аз съм си избрал да бъда такъв?Не. Да съм молил за това?Не. Такъв съм, защото природата е решила така и не си мисли, че ще се крия по миши дупки, заради необразовани пикли като тебе!
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear! ^Sam90^ съм