- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ :)
Моят начин да изглеждам умна,като съм брюнетка,и нося очила.Добра заблуда.![]()
http://a567.ac-images.myspacecdn.com...13b00f6f6e.jpg
А тази снимка е доказателство,че дори след форумната среща с психопат и стейт едж , съм жива и здрава.От вчера е.
http://i13.tinypic.com/8et53r4.jpg
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Държа да отбележа, че от времето на тази снимка съм се променил. отслабнал съм към 2 килограма и промених визията си за света. Надписа на ениската вече е: I ass-fuck on the first date!Първоначално написано от _SL_
Grumpy old madman
http://<br /> <a href="http://i19.t...om/6yat8va.jpg
Тфа са ми най-новите снимки ..
Знам,че са ужасни,но не исках да слагам стари - Аватара ми ;]
^ имаш много хубави черти-нослето,устните,очите,но саботираш идеята ми,че естествената красота е по-прилична.
Dwight D. Eisenhower
когато те видя на живо в този вид тогава ще повярвам, че си ти!Първоначално написано от Panic`Queen
В смисъл..?Първоначално написано от ~egoistiC
Не вярваш,че съм аз на снимките ли? ...
За мен и с грима е прекалила, и с тия тия обици също!
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Ами и аз не го харесвам това черно особено много,но за да оцелееш в Майспейса трябва да си голяма кучка ..
Говоря за трейновете.. колкото по-курвенско изглеждаш,толкова повече хора те добавят.. тва е живота ..
Иначе по улиците си ходя със малко грим .. все пак не искам да плаша малките деца![]()
Боже......
Ти на базата на май спейс ли си градиш самочувствието?
Dwight D. Eisenhower
^^Хах, явно...
Ти си на аватара? А обеците къде са?
What you give is what you get!
ОМГ мн си зле ;D Ако цел номер едно на живота ти е станала оцеляването в майспейс те съжалявам и ти пожелавам да започнеш да се занимаваш с нещо друго което да осмисля живота ти.На никой не му пука колко хора са те адднали там.И с тези снимки ме навеждаш на мисълта,че подражаваш на хора като paps.Еми sry ама папс не е толкова яка за колкото я мислиш,нищо че мн хора я познават из спейса ... Опа грешка,може би трябваше да кажа изПървоначално написано от Panic`Queen
елита на нета
...
С папс (паула или както се казваше) сме си скубали косите (битч файт) още преди 2 години в Асеновград.
Ама тя тогава се подвизаваше във вампайър фрийкс,като първото емо в България,сестра ми и беше протеже.Общо взето бяха най-известните емота в България.![]()
Dwight D. Eisenhower
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
дамПървоначално написано от Panic`Queen
щото тва не си ти![]()
Снимката е адски стара - Бях на 14! .. Т.е. преди 2 години .. имам още подобни на нея .. ако някой се съмнява ..Първоначално написано от Desi_etnies
Имам и proof видео ..
1.Не,не си градя самочувствието чрез Спейса .. просто снимките бяха предназначени за там .. или по-точно за трейновете .. Както виждате постнах и друга снимка ..
2.Моля?Подражавам на Папс?!А стига бе .. ти разбираш ли какво говориш? ..'Елита на нета' ..Еми да.. сайта е по-елитен от импулса например ..
Точно поради причината,че е бъгав си изтрих регистрацията там..
А и вечер е почти невъзможно да влезнеш .. зарежда адски бавно ..
Админите си играеха и ми триеха профилите ..
Докато Спейса не ми е правил такъв проблем до сега!
Живота ми не се осмисля от един сайт ..
Никога не съм боготворяла Папс..
Не знам дори защо я намесваш .. злобата ти е неуместна ..
Можеш да изразиш мнението си,но никога не го налагай ..
Не си ти човека,който ще говори за момичето каква е и каква не е..
Не плащам данък общественно мнение,така че не се редете за заплащане!
Peace \\//
Щом казваш...се 1 ми е де..
What you give is what you get!
повечето хора не вярват че си ти защото са много тея дето си правят измислени профили с измислени снимки ..Първоначално написано от Panic`Queen
окей! радвам се че има някой който да не е позьорче!
Ами.. ще си призная ..
Наистина повечето ми снимки изглеждат някак странно или както често ми казват :Не е българка момичето дрън дрън ..
Ето ви отговора : Photoshop ;]
Смея да твърдя,че наистина съм добра на него ..
Дори само едно сменяне на контраста може да промени излъчването ти на снимката..
Радвам се,че има хора,които ми вярват .. а за останалите има proof видео и снимки![]()
Вече всеки, който пуска снимки - да има една с днешен вестник Труд или 24 часа!
Grumpy old madman
nqma krai tova zavijdane mamka my![]()
Ае, мацка, къв е смисълът да си правиш снимките с Фотошоп неузнаваеми?? Едва ли не, правиш се на някой друг! И да ти кажа, щото и аз се занимавам с фотография и Фотошоп от време на време, само един контраст не може да смени излъчването ти на снимката, айде, моля ти се. Басни ще си разправяме.
Сладка си, ама си голяма поза. Ако те видя на улицата най-вероятно ще те соча с пръст и ще ти се радвам като на някое рядко срещано животинче в клетка.
Ето, да не кажете после че само говоря, а не пускам снимка.
Скоро не съм се снимала, ама кибритчето днес го щракнах. Да живее социализмът.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Panic`Queen е хипер красива
рядко се среща такова хуаво момиче и вие веднага го нападате![]()
снимки поече няя да дам че веднага ше почнете да ме убиждате
I've Been A Bad Girl!