- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ :)
А мн яка снимкаПървоначално написано от Spork
Мн си готинка там , мн ми харесва снимчицата , а погледа е убийствен
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Mного си симпатична и имаш хубав медальон обожавам The Nightmare Before Christmas ако не ме лъжат очите де...Първоначално написано от Spork
![]()
Tи ако си грозна аз съм Чичо Скрудж...![]()
![]()
![]()
Айде и една от мене от моренцетоhttp://free-zona.net/hosting/uploads/e20568ac88.jpg - с бялото.
ПП. Cveti`Kiss страхотна си!Не можах да се сдържа.
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
всичко е възможно...Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
![]()
![]()
....знам ли кой стои от другата страна
![]()
![]()
амм...там таковата....дамс....от TNBC....и аз мн ги обичам....(оу Джакчо,Джакчо)..иначе......10х хора.... голеееми да пораснете
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Абе мацка, я си сложи снимка в темата за конкурса във фън фън и пак фън, че като те гледам иииПървоначално написано от Spork
![]()
Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
ейццц еййцццц....![]()
![]()
..ии кфо има у фънЯ...
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Мноу йе трууууПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ее надявах се да е майтап Ексо, тъжно ми стана, а щом заминаваш след като си завършил магистратура явно мислиш да не се връщаш
Хах има толкова много хора във форума, на които бих се зарадвал да се разкарат
![]()
На пук на всичко мисля да остана, мисля да просперирам в шибаната държава... Този виц от теб го знам "...задни части, ама е родина."
Успех!![]()
ПС Няма снимка, не съм в настоение.
Еми и ти не и отстъпвашПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
ТиПървоначално написано от Spork
![]()
Малко снимки от двудневния ми престои в Пловдив ( не че се вижда нещо от този град, но все пак..) ... И.. НЕ СЪМ ИМО, за Бога...
Хубаво очо имам.. Ама и чорапа си го бива..![]()
Из Стария Пловдив...
Та дори съм се усмихнала.. Брех..![]()
Спинкам..Сред многооо овце..
Така е.. който не си ляга рано..![]()
Това любов ли е?!?
Първоначално написано от StRanGe_tEdDy`bEaR
Но Комент!
![]()
Ето снимка като си мераклия...
Ту дъ лефт, Ту дъ лефтhttp://i.data.bg/07/08/11/503778_orig.jpg
Ami wsyshtnost nishto ne prawq zashttoto nqma nachin da zalepne za liceto mi pri polojenie che ne slagam pochti nikakuw grim tamПървоначално написано от Анонимко
A po kosata si ne slagam abs nishto za twa e i takwa kasha
![]()
![]()
Nqma priqteli - Ima obshti interesi... Shte go osaznaete nqkoga ;]
Y0urSiN - Влюбих се в грима ти![]()
Off dea sry che stanaxa 2 posta neshto mi zabi i za twaAM mersi mnogo
Ama stiga sme floodili tyk shot she stanat poweche komentari otkolkoto snimki
![]()
![]()
Nqma priqteli - Ima obshti interesi... Shte go osaznaete nqkoga ;]
Първоначално написано от Магесник
оле, не.. трябва да изкоментирам, извинявам се за спама, но... СЛАДУРРРРРРРРРРРРРРРР
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
http://img187.imageshack.us/img187/571/p7300018pg6.jpg
тука започвах да се правя на безгръбначно...
http://img181.imageshack.us/img181/109/p7300035cv1.jpg
)
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
е тука тряя се изкажа.Първоначално написано от ForLorN
Страшно много ми харесват снимките ти.Нз дали е любителска фотограия но се получава страхотно.
=> рядко пиша ,май трябваше по рано да 'изкоментирам' ама гледам всичко след това заето с постовете на някой който явно иска да докаже че всичко приличащо на женско е потенциална жена мечта...и съпротивата без резултат![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Имам същите чаршавки(с овцете)Първоначално написано от Sam90
![]()
What you give is what you get!
[quote="Sam90"][quote="Desi_etnies"]Тея от на Вики снимката, бреПървоначално написано от Sam90
![]()
What you give is what you get!
Мерси, мерси . Ами любителска е да.За съжаление фотоапарата ми е в много лошо състояниеПървоначално написано от tuka6na
ноо правя каквото мога.Светкавицата е изкъртена от близо 3 години, а последният път като ходих на планина и го изтървах в една стръмна гора.Около минута се търкаля надолу докато накрая не спря в една скала
после не можеше да zoom-ва.Ударих го няколко пъти и се оправи ама сега трака като го разклатиш
Абе SONY rulz =]