- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ :)
на 14 детето си мисли че хората го оценяват според задника вероятно..Първоначално написано от ^Sam90^
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
haha nadali 4yv3k
nal kaah.edin fr mi vliza v profila!!!!!!!!!!!!!!
оо да бе..сега другите са ти виновни,нали![]()
6om ne verva6
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
в тази снимка долавям прилика с виго мортенсен !Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
малийййй, Сашоуу!!111!!!Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
О.О ахахха, викайте ми Арагорн тогава![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Дам...определено съм съгласна...Първоначално написано от sinful`girl
![]()
Ненене, на тая снимка толкова поразително много приличаш на Киро, че ще се омъжа за тебПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
йееее..булкиии![]()
![]()
ае, взимаме се всички и после ганг банггг , хаха , включвам и sinful`girl 'щото е голяма сладурана.. попринцип не обичам да деля ,ама този път ще направя изключение.![]()
![]()
Да ама аз не се давам
лесно![/img]
Light The Universe
http://img260.imageshack.us/img260/5540/p1010041bi4.jpg
сладурчетата ми те![]()
![]()
сега и условия ли ще има?Първоначално написано от Valar
![]()
п.с. ScionOfStorm к'ви са тия гарги ?![]()
Условията от мен сделката от теб!![]()
Light The Universe
последните снимки, които пусна..Първоначално написано от _MuMuTo_
имаш една с некакъв там, дето се опитва да те целуне
флагът на коя държава е зад вас?
Снимки пращам само на скайп, който ще ви дам на ЛС.![]()
окей, и така става...
макар ,че аз обичам да поставям условията в сделките, но... немога да се дърпам на тези очи
твоите
О чувствам се превилигирован!Първоначално написано от _MuMuTo_
![]()
И твойте са готини!
Light The Universe
Аз попитах първи !!!Първоначално написано от tuzaro
Иначе бройте ме за ганг-банга![]()
![]()
Кви гарги бее о.О Това са май билъвд пъдпъдъци \m/
_MuMuTo_ , ако се запишеш за мис форум 99% ще спечелиш...Ако искаш мениджър![]()
![]()
![]()
![]()
Черна ГораПървоначално написано от OtherDimension
![]()
сигурна съм.
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower