- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Pomo6t, paqci!!!
UJASSedq si v staqta i ne moga da spq za 6toto naokolo e palno s paqcii!Kakto si lejah izvednuj vijdam paqk na sanitimetri ot liceto mis perifernoto si zrenie!Sko4ih ot legloto izpi6tqh poglejdam vednaga tavana-atam vav vseki ugul ima paqk!I na prozoreca a edin obikalq stenite! sega pi6a prava i ne moga da stoq spokoino samo se oglejdam da ne me lazi nqkoi paqqqqk
Molq vii pomognete mi ako trqbva prez no6tta otivam otkade da kupq ne6to za pruskane nqkakva otrova protiv paqci?!MOLQ VI, spe6no!!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
OOOO NE TRUGVAM UJAAAASSS
Абе луда ли си, паяците не са страшни, те са толкова тънки и безобидни същества, лесно се убиват. Мен ме притесняват хлебарките, ужасно са едри, гнусни, бягат бързо и пренасят много зарази...Паяците ги изсмучи с прахосмукачката и няма да имаш проблеми.
Първоначално написано от malka_sladuranka
И аз това викам. Така че, колкото повече, толкова по-добре
![]()
еми вземи изчисти къщата като има паяци...
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Първоначално написано от ninsy
[size=7][b][u]fosse cos
Лигла,само да си убила горките същества!
Толкова са финни крехки и красиви!
И у нас има ,даже супер чессто си ме хапват през ноща ,ама не ми пречат![]()
6to ne gi izqde6?![]()
bahti liglata ne e istina... mi iz4isti q tas ku6ta malko e ...Първоначално написано от Анонимко
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
lol paqcite ne otivat na dadeno mqsto zashtoto e mrusno -_-
Паяк не се убива.
1.на лош късмет е ако го убиеш.
2.паяка си е душичка и е адски красив.
Фащаш го и ко изхвърляш през джама и се надяваш да падне на меко хаха.....и после изчистваш паяжините
Паяците са нещо, което ме ужасява безумно много. Умирам не от страх, а от ужас, паника...не се убива паяк? Да-да!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
абе ти кат' видиш,че е толкова мръсно и че има толкова паяци кво си викаш.."е,ае кат стигнат на половината на стаята и трябва да водя сражение,за да си стигна до леглото ше поизчистя" хахаха
Даамм... Най-големият враг на човека паяк е човекът чехъл..Първоначално написано от exploitedteen
![]()
пфхахаПа аз имам една фр дет я е страх от паяци с големи ДУПЕТА
и ми вика сериозно бе Хриси тоя пяк кат ме изгледа кат ме подгони и аз се качих на покрива пак той седи и ме гледа от долу и слезнах баба кат го уби
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей тва миналата година ми го каза и кат се сетя направо умирам от смях
The World Is Mine !!!
Аз мисля, че паяците са много полезни - с няколко мои приятели ги използваме, когато учим по математика.Човек така се научава да брои в днешни времена![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
хахахахаха верно ще треа да води сражение мн са готини паяците неа да те изядат спкойноПървоначално написано от _donna_
OnLy God CaN Judge Me !
хАхХа .. аБе кФо ш Ти НаПрАвЪъТ нЯкОлКу МаЛкИ сЛаДкИ пАяЧеТъЪ Бе..кФо,дА нЕ би ДъЪ тЕ иЗяДъТ!?ПиСна Ми вЕчЕ нЪ сЯкЪъДе СаМу ЛиГлИ д`Ге![]()
Sk8 oR diE , riDe anD fLy ,F**k u HaTeRs , LoNg LivE sk8eRs! ;]
Първоначално написано от ninsy
`There is just too much that time cannot erase ...`