- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Индекс на телесната маса (ИТМ)
qwerty
Моят ИТМ е 15,изобщо ме няма в таблицата.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Спокс, и мен ме няма. Е няма да мреме само щото ни няма, нали?Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Не,разбира се,аз си се харесвам такава,каквато съм !Първоначално написано от Witch NOT Bitch
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Браво! Така и трябва! =D>Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Ихааа точно в нормата съм 65 кг 175 см ИТМ е: 21.2=>нормално тегло и рискът от заболяване е нисък \/
Вашият ИТМ е: 20.3
Чувствам се дебеламоят ИТМ го има в таблицата
![]()
Вашият ИТМ е: 19.0нормално тегло
![]()
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
18.2![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Вашият ИТМ е: 17.5.Няма ме в таблицата,но мисля,че съм си с нормално тегло.![]()
18,5![]()
ИТм или BMI не отчита активно телесно тегло. Супер относително е и няма никаква връзка с риска от определено заболяване, която да е установена конкретно.
Естествено затлъстяването се свързва с ъс сърдечни заболявания и инфаркти, но от мазно до мускул има разлика.
Да, така е и си го пише.Първоначално написано от Witch NOT Bitch
![]()
авее тея таблици да се гърмат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не ми пукаа за тяях![]()
Моят е почти като твоя - 16.3Първоначално написано от MimityYy
![]()
мойто ИТМ е 17,44 и мен ме няма в таблицата, тва добре ли е![]()
няма любов
moq e 17,6 i me nqmaama spored mene sam si dobre
![]()
ГоТиНо Е дА сИ вАжЕн, Но Е пО-вАжНо Да Си ГоТиН!
Ами това означава, че теглото ти е под нормалното, но не мисля, че е фатално.Първоначално написано от `sladko_kotence
![]()
Аз бях... Пак забравих да се регна.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Моя е 19![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
ae i moito e tolkova...i az sam debela...lelelelelelПървоначално написано от ^Adrenalinka^
ko 6e praim sega???![]()