- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко бяхте?
=D> Така си беше. Когато бях на 13 си у4ех уроците и ритах футбол!Първоначално написано от Анонимко
Дори не съм си помислял ,4е може да права секс! Нямам думи................
Аз го направих на 17 и беше супер!
Аз бях на 15 и половина някъде.Не съжалявам,направих го ,когато бях готова за това.Но като се замисля имах съученички,които го бяха правили на 13. Пък аз на 13 яко решавах задачи и свирех по 7-8 часа на пиано .Сега съм на 19.
I ROCK!!!!!
ai o6te malko na 10 kajete![]()
![]()
![]()
axxxaax ne za men prosto tva e nedopustimo na 12-13 da prai6 seks i da mi kaje6 4e si gotova i uzrqla dostatu4no za podobna stupka..naprao im se 4uda na akula..na 15 sum i sum devstvena i kvo!?!da ne bi da sum po nazad ot drygite?!
Още като излязох на бях свят, една ми се наниза на кура \/ \
/
e ko sq ti da ne si misli6 4e kat go naprai6 i ve4e golqmo geristvo ...Първоначално написано от [!
off bojee .............
kat gleam ko staa tuka o6ti malko i novorodenite 6a po4nat da go praqt ....![]()
sega vidqh rezultatite ot anketata i ako vseki e glasuval otkroveno te sa ujasqva6ti,pone za menПървоначално написано от KimBerLy1912
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Така еПървоначално написано от swords1010
![]()
По-лошо от това няма вече![]()
Ми е*ете се бе, сага научих за една позната на моята възраст (16) дето някакъв и надул корема, оженили се и вече имат дете.
Но който се сме е последен се смее най-добре. (Аз се смея!)