- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пристрастени ли сте към компютъра
Аха.![]()
Не, изобщо. Даже ми е по-спокойно, когато примерно съм на село и съм отделена от компа .. Защото повечето време, прекарано пред ПС-то е напразно .. Стоиш и гледаш някъФ екран като теле. Цък там, цък тука и денят минава ;d![]()
И + това е вредно за очите ....![]()
НЕ
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не се считам за зависима, но прекарвам доста време на негоКогато съм на компютъра времето ми определено минава по-бързо
![]()
Седя на компа от скука. Но не знам защо дори и да не го ползвам винаги като съм у нас е включен.
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
не,не съм пристрастена. Мога да издържа без него,но за малко време-предполагаминаче много обичам да седя на компа :P
О не!Определено не съм пристрастена.Само сядам за малко да попиша във форума,да послушам музика или да вида някое клипче във vbox и ставам.Даже и в скайп не влизам вече толкова често!Нз прсто не смятам,че с висенето пред компа мога да оползотворя добре свободното си време.По-скоро предпочитам да изляза с приятели,а ако времето е лошо да гледам тв,да слушам музика или да почета някоя интересна тийн книга.![]()
Първоначално написано от boryto
++ //
Дамз!!!![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Не бих казала, че съм пристрастена. На компютър ми трябва двайсет минути, ако нямам работа - да си проверя импулс, форумите, скайп, а-у, пък ако имам да уча час-час и половина. Всичко друго е излишно разтакаване от скука, но мога и без компютър, даже ми е по-готино. В момента имам компютър с интернет навсякъде, където оставам за повече от две нощувки, обаче е просто ей така.. Да го има и да си губя времето на него..
ДАааа не мога без него ето и малко снимки по темата ...
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Мога спокойно да кажа, че пристрастяването ми взе да отшумява откакто си хванах гадже ...Не че компа го имам от милион години де .. От половин година някъде, или малко отгоре. И все пак .. Бързо се пристрастих и сега започна да поотшумява. Като сме у нас - гледаме филмче или цъкаме на една игричка във Фейсбук .. или Импулса нещо .. имаме си общ профил и така.
![]()
I'm inlove with a criminal...
И аз..Първоначално написано от _`SoMeThInG_StRaNgE`_
да .. и аз ..Първоначално написано от fogdog
![]()
За съжаление да.. Не толкова към разни сайтове и тн, компютърът просто ми дава възможност за връзка с хора, които са далеч от мен и към това вече съм пристрастена.![]()
Не, верно седя там на компа 3-4 часа, но това не го смятам за пристрастяване.Все пак ходя на тренировки, излизам по кафенца тва-онова
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Първоначално написано от WarOfLove
Първоначално написано от SoNormal
To infinity and beyond.
Не, пристрастен съм към футбола, както вече на повечето е известно![]()
[b][color=black]Espa