- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пристрастени ли сте към компютъра
не съм пристрастена... приятно ми е да седя на него, но ако се налага ога и да не седя с дни :Р
Ами пристрастена съм в рамките на нормалното не съм чак толкова голям геймър..имаше един който стоял 50 часа в интернет зала само ял и пил дори до тоалетна не станал и накрая си отиде момчето..Ужасно е.., но ако съм на вилата мога да издържа без компа, обаче като излизам някъде по цял ден и не съм сядала на компа и изведнъж се сепкам и викам "мале днес не съм сядала на компа" Иначе мога да издържа без него, но само и само да има какво да правя и с какво да се забавлявам иначе - Неее..мисля, че от почти 3 години компа промени живота ми... точно за това го обичам![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
определено съм пристрастена...![]()
![]()
![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Oooo,не!Аз като не седя на компа си пускам музика и си чета нещо,а монитора изключвам...Като ходя на почивка хич не ми е мъчно![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Не бих казала,че съм много пристрастена...Седя всеки ден по 5-6 часа ...
ДА, пристрастена съм!Обикновенно ставам в 3 следобяд тъй като седя до 4 през ноща, ям, пускам компа и така до 8 часа(вечерта),пак ям(до 8:30)и пак на компа.Наистина времето минава много бързо.
Мога и без него когато съм на село, така си почивам.
Mi posledno vreme naistina mn stoq no moga da iskaram bez komp daje pove4e se kefq nz,eto sega 4akam da otida na more 4e da ne sqdam na toq komp nz nqkak kato mi e v staqta me blazni da sedna da se rovq nqkude i taka,no ne sum pristrastena opredeno moga bez nego
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Да, пристрастена съм и то много, не мога да издържа много без него. Рекордът ми е 3 дни.![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
az mislq che sym nai pristrastenata kum k0mpa si....nemoga bes nego0...do0rii da nqmam net ili da nqmam kawo0 da prawq sedq tam.....qm pred k0mpa ....dori ne stavam do0 WC-t0 da otida![]()
![]()
![]()
nemoga bes neg0....
![]()
![]()
![]()
Преди година прекарвах доста време на него,ама сега някакси все съм в движение по цял ден и само като се прибера за два часа влизам тук там из нет пространството.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Ами изглежда не съм пристрастена, защото когато отида някаде другаде примерно на почивка, компа не ми липсва,там има много други неща за правене. А имаче когато съм си вкъщи и няма какво да правя съм постоянно пред компа, ии... да времето ми минава доста бързо.
Много!Немога издържа и 10 минути когато нета ми е спрял (съвсем сериоизно)! ;(
аз ако нямам достъп до нет ОТКАЧАМ !!! на село бях и си намерих зала![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Пристрастена чак... не.
Седя по няколко часа на ден, и определено мога без компютър.
Миналата година есента ми се развали и 2 месеца бях без... Отделно петайсет пъти го взимаха на ремонт, така че - мога и без.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
дааа..пристрастена съм...обичам го...не мога да живея без него![]()
всъщност наистина много ми липсвакогато съм на село примерно.
Седя по принцип доста време и ... не ми омразва![]()
EMINEM ZAVINAGI !!!
А как мислиш?![]()
ами пристрастена чак не...амаа..![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Аз като малка само пред компа стоях.Можех и да не ям,ама задължително бях пред компютъра-сега не е така ся стоя по 1-2 айде максимум 3 часа![]()
Ми не точно.Даже понякога ме мързи дори да го включа.Напоследък ми е много по-приятно да си прекарам деня навънка или да седна да изгледам някой филм,или да си легна и да поспя няколко часа.![]()
не
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
moje da se kaje 6tot slu6am muzika na negopak nemoga da ne sluam pak na playera ne6ty ne me radva tolkos nqma befer4e
![]()
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
даааПървоначално написано от ЦвЕтИт0
е като съм на море не се сещам много много за компаа
Не съм..когато не е имало интернет..съм можела и без компютър и пак имаше какво да правя...мога и без негопросто имам нужда да комуникирамс повече хора :}
не съм пристрастена..поне за сегаимаче мога без щайгата ама не искам
![]()
![]()
Cute but Pshycho*