- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Краят на света ще настъпи през 2060 година
Краят на света ще настъпи през 2060 година. Предсказанието е направил още преди три века един от най-популярните учени Исак Нютон. Това става ясно от негови ръкописи, които са изложени от днес в Еврейския университет в Ерусалим.
Късчето хартия, върху което Нютон е направил изчисленията си, че края на света ще настъпи през 2060 година, беше открито и обработено едва преди няколко години. За това предсказание на популярния учен Би Би Си дори направи филм със заглавие „Исак Нютон: Мрачният еретик”. Сега писмото от 1704 година, в което Нютон е описал предсказанието си, е част от изложба озаглавена „Тайните на Нютон”, открита в Ерусалим.
От въпросното писмо става ясно, че ученият е определил кога ще дойде краят на света на базата на фрагмент от Библията. Нютон твърди, че Армагедон ще настъпи точно 1260 години след възстановяването на Свещената Римска империя от Карл Велики. Годината на това събития е 800-та. плюс пророкуваните от Нютон 1260 прави точно 2060 година
щом казваш,въпреки,че,не ми се вярва
тооолкова предсказания имаше,той края трябваше ддда настъпи,1999 2000 2001 нали
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Абе искам да го видя тоя прословут край на света или така наречения ден Армагедон
Ставаме двеПървоначално написано от Vikitooo
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Тогава ще съм на 72Не ме бърка
![]()
Стига сте вярвали на глупости![]()
ВАНЯ ти от къде знаеш?![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Trudno shte izkorenqt tova pleme-> horata
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
и аз не вярвам в такива глупости....![]()
То над 1\3, ако не и почти половината от форума ще е измряла дотогава.
Да бе, то ако всяка такава глупост беше истина...
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз тогава ще съм на 66 да му мислят младите![]()
Искам да доживея до този ден искам да го видя можеби ще бъде яко
[b]Не вярвам...Чувала съм, че магнитните полета на Земята ще се преобърнат и тогава ще настъпи края ни, ама не знам до колко и това е вярно. Плюс че не мисля че може да се предвиди точният момент, когато това ще се случи. От друга страна то времето вече се променя така, че може и да е вярно... не знам
I believe this is heaven to no one else but me
And i'll defend it long as
I can be left here to linger in silence
If i choose to
Would you try to
Understand
Е нали беше 2012?
Света е толкова подъл, дори не знам, кога ще загине![]()
тъй тъй ...Първоначално написано от mysi
аз по него време четох няква статия във вестника със заглавие "Края на Света пак се отлага"
щот вече преминаваха предсказаните години![]()
пък и всеки сигурно е чувал за предсказанията на Нострадамус за 1999 ... аз даже имам филм на VHS![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Е значи имаме още 53 години живот ! Супер ! Цял живот ще си изживея пък младите да се оправят![]()
![]()
![]()
A be ti nqmash li si druga rabota?Za kraq na sveta ima tolkova mnogo predskazaniq,a nito edno ne se e okazalo istinsko.Na bas che i tova shte se okaje napulno greshno.Vse shte dojiveem do 2060 i togava jivot i zdrave shte ti se smeq ot surce.
Не вярвам...По-рано ше е.
Its the end of the world as we know it,i feel fine..
ако има такъв ден да идва по-бързо че ми писна![]()
![]()
![]()
Хаха и аз така мисляПървоначално написано от DjBaloon
![]()
И аз искам да го видяПървоначално написано от DRE*
Vanq,iskam da ti kaja 4e u4enite sa kazali 4e kraqt na sveta 6te e sled pove4e ot 2 miliona godini taka 4e mn te molq ne pla6i horata tuk s gluposti za6toto kraqt na sveta 6te e mnooogo mnooogo otdavna sega sme 2007 god predstavi si o6te 2 miliona godini otgore ,a? Ne mi se pravi na profesor sled kato neznae6 ni6to!