- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Краят на света ще настъпи през 2060 година
Абе дайте да си поживеем, пък когато дойде - нека заповядаНе се вълнувам от такива неща
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
абе то само за това се говори .. ми да идва се ми е тая
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Чакайте сега първо да умрем през 2012, че после ще видим кво ще стане през 2060![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Вижте,аз наистина вярвам в тези неща ,ама ми се струва прекалено да се предсказва точно кога ще настъпи този прословут край .![]()
abe za krai na sveta be6e 1994 1999 2000 2001 sega nai blizkata e 2012 sled tova e 2060 a spored nostradamus kraqt na sveta 6te e prez 3797 tei 4e nz na kvo da vqrvame seki si e predrekal edin krai spored men 6te doide kogato mu e vremeto
i drug fakt iskam da otbeleja
pred noemvri 2007 grupa ot6elnici se skrixa v edna pe6tera za6toto spored tqx kraqt na sveta nablijava i 6te bade prez mai 2008
tova go davaxa po btv i prez mai mesec gi izvadixa nasila ot tam i ima6e 2 martvi mai4e
Ко ще да идва.
Някой да знае от къде мога да го дръпна този филм? >.>
SCREW THE RULES I HAVE GREEN HAIR!!!!
абе чакам го тоя край на света още от малка и той се не идва... а така искам да видя как ще свърши света...нали тряваше да свърши на 06.06.06 или на 07.07.07 ама... ЕГАТИ... искам да свършва вече!
![]()
Най-после.Първоначално написано от Ваня_ Петкова
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
+1Първоначално написано от Vikitooo
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Едно е да гадаеш и предполагаш и съвсем друго е да знаеш с точност за нещо , което дори и Бог не знае ! Смешно е....
Надали ще дойде толкова скоро краят на света.....
Vsushtnost kraqt shte nastupi prez perioda 2007-2012 god.... koito iska pove4e info da mi pishe skype mi e batbat0.105
Първоначално написано от tubito
Напълно подкрепям този пост.![]()
Няма ли да направите още една 20-30 теми по този въпрос?
Who's next!
Прекалено много се говори за този "край на света". Ако напишеш в гугъл "края на света" излизат 1000 страници, а по-интересното е, че има 1000 версии за датата, годината и начинът, по който ще стане. То извънземни ли не бяха, земетресения и всякакви други предположения, уж базирани на някакви данни. Нека изчакаме и да видим, всеки човек трябва да си живее както му е кеф, без да се тормози с мисли, кога ще настъпи този дългоочакван апокалипсис.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Аз не виждам смисъл да гледаме с лошо на нещата..щяло да се мре и т.н. По-добре ще е да се гледа с хубаво на нещата... Дай боже 2020-2040та да сме на друг свят![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
през 2000 година уж щетеше да свърши света и майка ми и баща ми задължително се прибраха в точния час,за да си бъдем заедно.. пък като гледам още си ни има![]()
If you see someone without a smile give them yours..![]()
Интересно ми е как ще натъпи![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..