.
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 272
    Повече от фен
    Абе хора ето вижте краят на света най-накрая 4е не се спряхте http://zazz.bg/play:66956c6b пуууу вие не сте хора ,вие сте животни ец ец

Цитирай Първоначално написано от DRE*
    Абе искам да го видя тоя прословут край на света или така наречения ден Армагедон
    Апокалипсис
    Queen RuLz!

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    az znam slednoto 4e nostradamus e kazal za 2012 godina.... mn ne mi se vqrva6e ama na skoro gledah edin film koito naistina sabujda interesite ako se zamislite The Omen se kazva... za deteto na dqvola koeto se rajda na 06.06.2006 sled 6 godini koeto se pada 2012 po4va da izbiva semeistvoto si.... FIlma e interesen gledaite go . dokolkoto Apokalipsisa Ako razbera 4e utre 6e umra 6e hoda Da pina Po edno Posledno..........
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

.... краят на света ще дойде ако не пия кафе
    На който му се убива време...

Голям фен Аватара на 50cent
    do 2060 dori i da stane ne6to nie 6te sme tolkova napred s tehnologiqta 4e moje i da se predotvrati

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    И всички ще умрем....ех
    То ако става дума и миналата година на 06.06.2006 тряаше да свърши светът,ама...копелето не ще
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

На такива работи не вярвам.
    На мен ми бяха казвали, че края на света ще е през 2012 година през декември ама кой ден не помня точно, което мисля, че е невъзможно да е толкова скоро

Абе стига с тези предсказвания .. когато иска да свършва.. и ние ще свършим с него.. голяма работа за единия живот ли сте..
    Пък и може да не свърши никога..
    We can only understand what we are shown
    How was I supposed to know our love would grow ...

Град
    Психиатрична болница..
    То ако се вярваше на всяко едно подобно предсказание, досега да е дошъл края на света 1000 пъти..Вярно е, че все някога ще дойде, ама няма да е сега и в близките стотина години..
    Баба ми и тя като почне да разправя за предсказанията на Нострадамус и не спира..По негови предвиждания Земята щяла да бъде огрявана от няколко слънца и планетата щяла да стане необитаема..
    Не вярвам, докато не го видя с очите си..

Things will never be the same again

Края на света може да дойде само и единствено по наша вина.
    Тези пожари, които стават в България е само заради нашата неотговорност, заради това, че замърсяваме природата и още куп причини, за които ние сме отговрни

Град
    Замбия, CeЛу БоЛнА И ХоРциГоНеНа
    Цитирай Първоначално написано от ~*~By~Myself~*~
    Аз тогава ще съм на 66 да му мислят младите

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mariolcheto
    Абе хора ето вижте краят на света най-накрая 4е не се спряхте http://zazz.bg/play:66956c6b пуууу вие не сте хора ,вие сте животни ец ец
    Уау.И все пак ние нищо не знаем.Ще си пием биричката и ще чакаме да падне небето.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Хах, колко пъти до сега щеше да свършва света, да се блъснем в някоя планета или и аз не знам какво още ...
    Само некви неща се говорят, които не се случват(не, че съм против да не се случват де )
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на Ice
    Стига бе аз на 60 години ли ще умра.
    Everything happens for a reason..

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Да добре
    Let The BEAT Control Your Body

Като гледам на къде е трагнал света не вярвям че ще доживеем до 2060!Според мене хората сами ще се унищожат,като започнат да рушат и земятя на която живеят.Ето например глобалното затопляне,което вече е факт и е породено от човешката глупост!Мамка им на хората дето ни замърсиха природата!!Прекалено съм млада за да умирам И най лошото е че много малко хора осъзнават това и наистина им пука за света
    s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    2000-та година трябваше да се удари нещо в Земята и да я затрие ама...нали още пишем тук.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Нееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееее
    Не искам, не искам, не искаааам...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Това за мен лично е пълна измислица!!!
    Можеш да ми свалиш сутиена!!!
    Можеш да ми свалиш полата!!!
    Можеш да ми свалиш прашките!!!
    Но моля те не оставяй щипките по простора!!!!!!!

Хора..Не може да се определи кога ще бъде краят на света..то няма да стане изведнъж а ПОСТЕПЕННО!.. Няма утре да падне луната върху наз и да ни напраи на парчета.. Нито пък за 1 ден няма да се иззсипят 10000000тона дъжд за да ни залеят..През Август 2007 трябваше да има земетресение ОПОСТУШИТЕЛНО в СТОЛИЦА с ЖЕНСКО ИМЕ (Атина или СОФИЯ) За сега никаде няма земетресениа..Е вярно е че авгост не е свършил де .. Ама все пак.. Осъзнаите се има мн до края!!! ше живеем ше умрем и сиг още 3ти ще живеем докато доиде тоя ден!.. Пък и след години според мене ако земята не гръмне отново ше се роди човекоподобно..и цялта исторя от начало..СПОКО БЕЗ СМЪРТНИ СМЕ !

Като гледам на къде е трагнал света не вярвям че ще доживеем до 2060!Според мене хората сами ще се унищожат,като започнат да рушат и земятя на която живеят.Ето например глобалното затопляне,което вече е факт и е породено от човешката глупост!Мамка им на хората дето ни замърсиха природата!!Прекалено съм млада за да умирам Sad Sad Sad И най лошото е че много малко хора осъзнават това и наистина им пука за света

Защо по дяволите не включваш себе си в списъка??? Ти не си ли човек? Никога ли не си си хвърляла отпадаци по земята?? За всичко сме си виновни НИЕ и сега ще си патим... Пък и учените или там който ги прави тези прогнози не могат да предскажат точно кога ще се случи! Не е 2000г. обаче е близо до 2012! Исчислението не е точно, никой не може да каже със пълна точност. Не мисля че са глупости за това живейте на пълни убороти
    I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!

Е.. аз има ли смисъл да ви казвам, че гледах филм за кода на Библията.. И дори си има вече програма която го разчита и на един от кода излиза :"2012 краят на света" .. Успокоиха ме, че не всичко от кода е вярно. А сега на кой да вярвам.. на Нютон или на Божието писание.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

и в корана пише че ще настъпи през 2060
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

У-у.
    Лесно му е било на човека...
    "Еее, светът ще изчезне след 3 века..какво имам да му мисля?!"
    Ами ние? Ние дето ще умрем млади?
    Кофти...

Град
    Bulgaria
    Пълни ''ГЛУПОСТ''
    Out of control

Правила за публикуване