.
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 272
    E поне ще съм си поживял

И как по точно са го изчислили това ? Глупости...

Цитирай Първоначално написано от Забавно ми е
    То над 1\3, ако не и почти половината от форума ще е измряла дотогава.
    бодкрепям =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Изгубено
    eeeeeeeeeeeeee ot edna druga tema razbrah 4e 6te umra 2049 ili ne6to takova ...... ee na4i aide kato doidee armagedon i vsi4ki doidete v otvudnoto 6te razkazvate kakvo e stanalo

Град
    Варна
    Ем ако тогава съм жива... ще съм толкоз дърта че няма да ми дреме
    is my religion

abe hora stiga s tiq gluposti ... kraq na sveta nikak ne e blizo ... sled okolo 2 miliarda godini kogato slanceto minava v sledva6t etap ot razvitieto si 6te se prev1rne v bqlo djudje a bqloto djudje e led i nqma svetlina i toplina i togava 6a se mre ama kvo vi puka be do togava ima o6te mnogo mnogo vreme... \/ \/ \/

parvo ne se kazva armagedon a APOKALIPSIS!!armagedon e termin ot istoriqta(c,c koi ne e sly6al v 4as).dori ne znaesh kak se kazva a si tragnala da pla6i6 horata....nameri si neshto po interesno za var6ene...nikoi ne moje da kaje koga shte doide kraq na sveta.kato zvezda slanceto vse nqkoga shte izbuhne i shte stane na milioni par4enca sled koeto shte izstine i nie prakti4eski shte ymrem ot styd.....oba4e dotogava mojem da predizvikame voina i nqkoi da pysne atomna bomba i t.n osven ako nie ne se ynishtojim sveta nqma da iz4ezne pone v sledvashtite 10 miliona godini pri vse 4e vsi4ki v toq forum shte sa izmrqli dotogava nas tva ne ni barka
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Дотогава има още 53 години...и ще съм на 74. Няма да е лоша възраст. Но това са глупости. Краят ще настъпи, когато Слънцето се превърне в Черна дупка.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Толкова много фалшиви и лъжливи предсказания имаше,че вече не вярвам на нито едно.като дойде тогава ще се мисли.не вярвам на това.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_presi
    ...като дойде тогава ще се мисли...
    Няма да се мисли ами ще настъпи хаос и паника.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Palni gluposti

аз пък разбрах че 10г по-късно.фактически 2070 иди разбери на кое да верваш.. както имаше 1 лаф царя
    "ВЕРВАЙТЕ МИ"

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от namina
    ...иди разбери на кое да верваш.. както имаше 1 лаф царя
    "ВЕРВАЙТЕ МИ"
    То тогава краят ще настъпи след 800 дни.

Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    parvo ne se kazva armagedon a APOKALIPSIS!!armagedon e termin ot istoriqta(c,c koi ne e sly6al v 4as).dori ne znaesh kak se kazva a si tragnala da pla6i6 horata....nameri si neshto po interesno za var6ene...nikoi ne moje da kaje koga shte doide kraq na sveta.kato zvezda slanceto vse nqkoga shte izbuhne i shte stane na milioni par4enca sled koeto shte izstine i nie prakti4eski shte ymrem ot styd.....oba4e dotogava mojem da predizvikame voina i nqkoi da pysne atomna bomba i t.n osven ako nie ne se ynishtojim sveta nqma da iz4ezne pone v sledvashtite 10 miliona godini pri vse 4e vsi4ki v toq forum shte sa izmrqli dotogava nas tva ne ni barka
    1 Слънцето има твърде малка маса за да свърши с каквато и да било експлозия.
    2 Ако пък вземе да гръмне Земя няма да има от доста време.
    3 Дори ако земята оцелее някак при разширяването на външните пластове на Слънцето и то вземе че гръмне на там няколкото милиарда-милона-блабла парчета, същите тези чаркове ще изстиват някъде от порядъка на стотици хиляди до милиони години - от студ няма да измрем.
    Като за финал ми се иска да попипам... абе след като Слънцето е на толкова много парченца... коя точно част трябва да изстине че да замръзнем?

Някой по горе спомена нещо за бели джуджета и лед(?!) Да порови из интернет и да си научи домашното!
    Скандали, въргали, надути кавали,
    Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
    Без тях да живеем ще можем, едва ли.
    Към всичко това ще изпитваме глад...

Ако ще идва края на света искам да плъзне зараза и всички да станат зомбите.Така краят ми ще бъде адски забавен . Относно това може да
    станем жертва на глобаното затопляне(както във филма),може да се обърнат полюсите(и т'ва го гледах в някъв адски тъп филм),може да ни удари астероид(жалко,че филмите са с хепи енд),може да избухне слънцето(Няма да е болезнена смърт,за някви секунди всичко живо ще бъде мъртво),другата причина за края на света могат да са тъпите американци с техните воини и да стане лека ядрена война(и за т'ва мисля,че няма филм).Обаче аз искам зомбита...
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    vse taq... ako ne pukna do togava...
    abe to mn hora zeha da kazvat koga 6te doide kraq na sveta..a toi vse ne idva...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    abe to mn hora zeha da kazvat koga 6te doide kraq na sveta..a toi vse ne idva...
    Ние го чакаме,то го няма.Чакаме той все не идва.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Ние го чакаме,то го няма.Чакаме той все не идва.
    Земята няма да е вечна.

то......до 2070г.....ще сме на по 75-80 такаче не ме засяга особенно......

i az ne vqrvcam v takiva izmi6liotini......
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не ми се вярва честно казано...

Въобще не ми се вярва
    <3 ^^

Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    Ако ще идва края на света искам да плъзне зараза и всички да станат зомбите.Така краят ми ще бъде адски забавен . Относно това може да
    станем жертва на глобаното затопляне(както във филма),може да се обърнат полюсите(и т'ва го гледах в някъв адски тъп филм),може да ни удари астероид(жалко,че филмите са с хепи енд),може да избухне слънцето(Няма да е болезнена смърт,за някви секунди всичко живо ще бъде мъртво),другата причина за края на света могат да са тъпите американци с техните воини и да стане лека ядрена война(и за т'ва мисля,че няма филм).Обаче аз искам зомбита...
    Има филм за ядрената война. На Брега.

@wRinKleS "1 Слънцето има твърде малка маса за да свърши с каквато и да било експлозия."
    Слънцето ще умре както всяка друга звезда и въпреки, че няма да е Свръхнова (Супернова), пак ще си измрем като копелета.
    ...но това ще стане след милиони години...
    И аз съм ЗА зомбитата

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Re: Краят на света ще настъпи през 2060 година

Цитирай Първоначално написано от Ваня_ Петкова
    Краят на света ще настъпи през 2060 година. Предсказанието е направил още преди три века един от най-популярните учени Исак Нютон. Това става ясно от негови ръкописи, които са изложени от днес в Еврейския университет в Ерусалим.
    Късчето хартия, върху което Нютон е направил изчисленията си, че края на света ще настъпи през 2060 година, беше открито и обработено едва преди няколко години. За това предсказание на популярния учен Би Би Си дори направи филм със заглавие „Исак Нютон: Мрачният еретик”. Сега писмото от 1704 година, в което Нютон е описал предсказанието си, е част от изложба озаглавена „Тайните на Нютон”, открита в Ерусалим.
    От въпросното писмо става ясно, че ученият е определил кога ще дойде краят на света на базата на фрагмент от Библията. Нютон твърди, че Армагедон ще настъпи точно 1260 години след възстановяването на Свещената Римска империя от Карл Велики. Годината на това събития е 800-та. плюс пророкуваните от Нютон 1260 прави точно 2060 година
    Според мене е сбъркал тъи като краят на света щеше да доиде през 2000годиниа заедно с milenium bug.....ама нищо не доиде.....
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

ГЛУПОСТИ НА 2014 щЕ ДА Е.Нямам търпение-и без това нямам за какво да живея!
    Act once again with me,our silent play...My power over you grows strong,yet you turn from me to stage behind,,but Ŧђę Pђąńŧ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си