.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 272
    Голям фен Аватара на CaSsIe
    офф да бе до ся колко предсказаха че ще настъпи края на света то трябваше и през 2000 год. да на настъпи ама като гледам още сме живи кфо се връзвате на сяка глупост

Деа как па и тва ме хвана е.....Сметка за телефон проблеми с майка ми, проблеми със съседа и ко ли още не...
    ///GEGEN NAZIS\\\

Даа..даа.. ми то според Ванга,краят на света ще доиде през 2050г., сподет Нютон-2060,а според пророчеството на Орион краят ще доиде на 21 срещу 22 Декември 2012г.Как така Земята ще промени посоката си на въртене и полюсите ще се обърнат..не съм на ясно-може и да се случи,но ми се струва смешно..?? За мен това са пълни глупости
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Цитирай Първоначално написано от stako
    ГЛУПОСТИ НА 2014 щЕ ДА Е.Нямам търпение-и без това нямам за какво да живея!
    подкрепям те животът не е живот ако ме разбирате ! на всеки човек ще му дойде краят въпросът е кога може да е днес утре другата седмица догодина и т.н. Всеки ще си отиде някой ден !!

Едва ли....
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Едва ли....
    какво искаш да кажеш с тива че ще живееш вечно "Едва ли...."

Re: Краят на света ще настъпи през 2060 година

Цитирай Първоначално написано от Ваня_ Петкова
    Краят на света ще настъпи през 2060 година. Предсказанието е направил още преди три века един от най-популярните учени Исак Нютон. Това става ясно от негови ръкописи, които са изложени от днес в Еврейския университет в Ерусалим.
    Късчето хартия, върху което Нютон е направил изчисленията си, че края на света ще настъпи през 2060 година, беше открито и обработено едва преди няколко години. За това предсказание на популярния учен Би Би Си дори направи филм със заглавие „Исак Нютон: Мрачният еретик”. Сега писмото от 1704 година, в което Нютон е описал предсказанието си, е част от изложба озаглавена „Тайните на Нютон”, открита в Ерусалим.
    От въпросното писмо става ясно, че ученият е определил кога ще дойде краят на света на базата на фрагмент от Библията. Нютон твърди, че Армагедон ще настъпи точно 1260 години след възстановяването на Свещената Римска империя от Карл Велики. Годината на това събития е 800-та. плюс пророкуваните от Нютон 1260 прави точно 2060 година
    Радвам се ! Най сетне !
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

da da i edin shokolad ovivashe marmoda vav staniol :P :P

Пълни глупости според мен

Град
    40 Miles from the Sun
    Всички ще умрем все някога. Нужно ли е да се тормозите с подобни глупости?

П.С. Майка ми разказваше, че някаква нейна колежка много вярвала на разни такива гадатели и не-знам-си-какви и веднъж някаква и казала, че след 5 години на 10 септември (не помня датата, да кажем,че е била тази) щяла да умре. И така тази жена 5 години живяла в страх, че щяла да умре и какво? Дошъл 10 септември, минал и заминал, а тя била още жива. После решила, че може би е объркала колко по-точно години са били и всяка година на тази дата мислела, че ще умре. Не помня как се е сетила, че онази е просто мошеничка, но важното е, че се осъзнала.

тва са глупости

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от gotinia_niki
    тва са глупости
    обзалагаш ли се?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

дам :P

Град
    У нас Си (=
    Нали уж казват, че Баба Ванга познава в 90% от случаите, ако не и в повече. Тя има предсказания и за 2175 година(тогава сме щели да уловим сигнал от разумни извънземни ), значи няма как да е вярно. - Желязна логика за тези, които вярват в предсказанията на жената
    Аз пък мисля, че далеееч 2060 няма да е края на света

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Даа..даа.. ми то според Ванга,краят на света ще доиде през 2050г., сподет Нютон-2060,а според пророчеството на Орион краят ще доиде на 21 срещу 22 Декември 2012г.Как така Земята ще промени посоката си на въртене и полюсите ще се обърнат..не съм на ясно-може и да се случи,но ми се струва смешно..?? За мен това са пълни глупости
    Ля-ля Това не е вярно Тогава ще се изчерпат нефтените ресурси (:

нямам търпение

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от DRE*
    Искам да доживея до този ден искам да го видя можеби ще бъде яко
    И аз много искам да го видя този прословут "край"...Спомням си, че веднъж прочетох във вестника, че на 20 август не помня коя година щяло да настъпи края на света. И аз така ревах, щото брат ми на 21 август има рожден ден и ми беше мъчно, че нямаше да ям торта Вече изобщо не вярвам в такива предсказания, но ако е вярно искам да доживея до тогава

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Аз пък искам да съм човека, който ще има мисията да създаде съвременния ноевковчек, в който да събера от всички видове по два, един мъжки и един женски, но като се има предвид, днес колко познати видове живи същеста има.... :P

Голям фен
    природата ни е създала и тя ще ни и унищожи, след като така жестоко се подиграваме с нея! да не би учените да са спрели наводненията или пък да могат да командват времето и земетресенията? и ако не да свърши света до 2060, то поне ще бъде ад
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

За природните аномалии сме си виновни само ние.Тъй,че края на света ще дойде благодарение на нас,а не защото Нютон го е казал..
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

ем аз вече не знам на кой да вярвам се пак вече открихме извънземни и на земята и то в България така че...може всичко по всяко време да се случи...може и още утре или други ден или по-други ден...нищо никога не се знае трябва да очакваме всичко
    ЖивОтА е КучКа, НаУчИ сЕ дА и Го НаЧукВаШ !!!

ъъъъъъъ вярвате ли в такива глупости бре

Голям фен Аватара на sapphirr
    рано или късно все ще дойде,кво се впрягате толкова при положение,4е няма как да го предотвратиме...дори и да беше истина

Град
    некъде си У София
    ше прозвучи тъпо ма въобще не ме боли кога ше свърши света, интересува ме само дали утре ше е готин ден
    Streetball Is My Job

www.flirt4e.com/dudumaster

Re: Краят на света ще настъпи през 2060 година

Цитирай Първоначално написано от Ваня_ Петкова
    Краят на света ще настъпи през 2060 година. Предсказанието е направил още преди три века един от най-популярните учени Исак Нютон. Това става ясно от негови ръкописи, които са изложени от днес в Еврейския университет в Ерусалим.
    Късчето хартия, върху което Нютон е направил изчисленията си, че края на света ще настъпи през 2060 година, беше открито и обработено едва преди няколко години. За това предсказание на популярния учен Би Би Си дори направи филм със заглавие „Исак Нютон: Мрачният еретик”. Сега писмото от 1704 година, в което Нютон е описал предсказанието си, е част от изложба озаглавена „Тайните на Нютон”, открита в Ерусалим.
    От въпросното писмо става ясно, че ученият е определил кога ще дойде краят на света на базата на фрагмент от Библията. Нютон твърди, че Армагедон ще настъпи точно 1260 години след възстановяването на Свещената Римска империя от Карл Велики. Годината на това събития е 800-та. плюс пророкуваните от Нютон 1260 прави точно 2060 година
    вкъщи нямаш ли си кукли да си играеш :P
    сега сериозно нали се сещаш че ние като изчезнем
    това не означава края на света , нито пък ще е 2060
    може би сме в началото на края или пак само в началото,
    кои да знае
    абе я се успокой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си