- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Краят на света ще настъпи през 2060 година
офф да бе до ся колко предсказаха че ще настъпи края на света то трябваше и през 2000 год. да на настъпи ама като гледам още сме живи кфо се връзвате на сяка глупост![]()
Деа как па и тва ме хвана е.....Сметка за телефон проблеми с майка ми, проблеми със съседа и ко ли още не...
///GEGEN NAZIS\\\
Даа..даа.. ми то според Ванга,краят на света ще доиде през 2050г., сподет Нютон-2060,а според пророчеството на Орион краят ще доиде на 21 срещу 22 Декември 2012г.Как така Земята ще промени посоката си на въртене и полюсите ще се обърнат..не съм на ясно-може и да се случи,но ми се струва смешно..??За мен това са пълни глупости
![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
подкрепям те животът не е живот ако ме разбирате ! на всеки човек ще му дойде краят въпросът е кога може да е днес утре другата седмица догодина и т.н. Всеки ще си отиде някой ден !!Първоначално написано от stako
Едва ли....
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
какво искаш да кажеш с тива че ще живееш вечно "Едва ли...."Първоначално написано от gabrielka@a
Радвам се !Първоначално написано от Ваня_ Петкова
Най сетне !
![]()
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
da da i edin shokolad ovivashe marmoda vav staniol :P :P
![]()
![]()
Всички ще умрем все някога. Нужно ли е да се тормозите с подобни глупости?![]()
П.С. Майка ми разказваше, че някаква нейна колежка много вярвала на разни такива гадатели и не-знам-си-какви и веднъж някаква и казала, че след 5 години на 10 септември (не помня датата, да кажем,че е била тази) щяла да умре. И така тази жена 5 години живяла в страх, че щяла да умре и какво? Дошъл 10 септември, минал и заминал, а тя била още жива. После решила, че може би е объркала колко по-точно години са били и всяка година на тази дата мислела, че ще умре.Не помня как се е сетила, че онази е просто мошеничка, но важното е, че се осъзнала.
![]()
тва са глупости![]()
![]()
обзалагаш ли се?Първоначално написано от gotinia_niki
![]()
дам :P
Нали уж казват, че Баба Ванга познава в 90% от случаите, ако не и в повече. Тя има предсказания и за 2175 година(тогава сме щели да уловим сигнал от разумни извънземни), значи няма как да е вярно. - Желязна логика за тези, които вярват в предсказанията на жената
Аз пък мисля, че далеееч 2060 няма да е края на света![]()
Ля-ляПървоначално написано от _BoSSy_
Това не е вярно
Тогава ще се изчерпат нефтените ресурси (:
нямам търпение![]()
И аз много искам да го видя този прословут "край"...Спомням си, че веднъж прочетох във вестника, че на 20 август не помня коя година щяло да настъпи края на света. И аз така ревах, щото брат ми на 21 август има рожден ден и ми беше мъчно, че нямаше да ям тортаПървоначално написано от DRE*
![]()
![]()
Вече изобщо не вярвам в такива предсказания, но ако е вярно искам да доживея до тогава
![]()
Аз пък искам да съм човека, който ще има мисията да създаде съвременния ноевковчек, в който да събера от всички видове по два, един мъжки и един женски, но като се има предвид, днес колко познати видове живи същеста има.... :P
природата ни е създала и тя ще ни и унищожи, след като така жестоко се подиграваме с нея! да не би учените да са спрели наводненията или пък да могат да командват времето и земетресенията? и ако не да свърши света до 2060, то поне ще бъде ад
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
За природните аномалии сме си виновни само ние.Тъй,че края на света ще дойде благодарение на нас,а не защото Нютон го е казал..
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
ем аз вече не знам на кой да вярвамсе пак вече открихме извънземни и на земята и то в България
така че...може всичко по всяко време да се случи...може и още утре или други ден или по-други ден...нищо никога не се знае
трябва да очакваме всичко
![]()
ЖивОтА е КучКа, НаУчИ сЕ дА и Го НаЧукВаШ !!!
ъъъъъъъ![]()
вярвате ли в такива глупости бре
![]()
рано или късно все ще дойде,кво се впрягате толкова при положение,4е няма как да го предотвратиме...дори и да беше истина
ше прозвучи тъпо ма въобще не ме боли кога ше свърши света, интересува ме само дали утре ше е готин ден
вкъщи нямаш ли си кукли да си играеш :PПървоначално написано от Ваня_ Петкова
сега сериозно нали се сещаш че ние като изчезнем
това не означава края на света , нито пък ще е 2060
може би сме в началото на края или пак само в началото,
кои да знае
абе я се успокой