.
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 272
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Абе вие не знаете дали утре ще сте живи, пък се тревожите за 50 години напред

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Да бе...Колко подобни предсказания имаше...

Глупости. Не вярвам. Той края щеше да настъпва и на 06.06.2006г, в 6.06 заради натрупването на шестици (числото на дявола), ама нейсе... Живи сме още.

eEii 666 a ne taka de 6e sam samo na 75 godini ne mi se umira mlada

То се разправяше че 2000 година дърветата ще станат от шоколад ама не станаха...
    2002-че всички ще ходим с разкопчени ципове (според Памела Андерсон)
    Ама знае ли човек...

Ако ше се мре,ше се мре...

Да 2 края на света...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

за в момента офицялната дата е 2012.Аиде като мине тя,ще приемем,че е 2060

Ако може и утре да настъпи още по-добре =D>

www.dragon.bg - елате цъкайте..

как да направим предсказание - избираш някоя година в размер 20-100 години от днешната дата , казваш , че еди-кои-си велик човек или племе го е казал и ето готов си имаш чисто ново предсказание за края на света !!! =D> =D> =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Не вярвам
    Ставаме две
    mai stavame 3 :P vapreki 4e ni6to ne se znae

Ми да идва.. така или иначе все някога всички ще пукнем.. Какво по-хубаво, ако умрем едновременно

Много често ми се случва да чувам такива прогнози,ама кат дойде искам да видя ко ще стане

Това са пълни глупости,тъка само плашите децата ,които четат тази тема. Ама нали и Нострадамус(ако изобщо е съществивал )е предвидил за 3та световна за преди много години.Долкото знам не се води такава война(може и да е скришом... )

Щом идва края на света МОЛЯ ВИ помогнете да спечеля нещо преди да ми е изтекло времето

http://prize.zzl.org/vote.php?id=4676

Просто щракнете на връзката и след това може веднега да излкючите отворилия ви се сайт,а можете и да го разгледате, обещавам че ще ви хареса. Но моляви дори и да сте виждали това и преди -щракнете.

аз пък съм чувала че дотогава земята ще се пренасели от хора и те ще почнат да се трепят взаимно!!!! така че доживелите до "армагедона"ще са малко хахах

1 не вярвам
    2 ще съм на 65 ще сам направил нещата които сам искал(надявам се)
    3 а може ли да кажете секундите ?

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Краят на Света...дрън дрън

Град
    ТАМБОКТУ
    ЩЕ дойде ма некой друг път , те тва го чакат от 1000 години я не се занимавайте с глупости

Град
    ~~~В света на предателите~~~

Re: Краят на света ще настъпи през 2060 година

Цитирай Първоначално написано от Ваня_ Петкова
    Краят на света ще настъпи през 2060 година. Предсказанието е направил още преди три века един от най-популярните учени Исак Нютон. Това става ясно от негови ръкописи, които са изложени от днес в Еврейския университет в Ерусалим.
    Късчето хартия, върху което Нютон е направил изчисленията си, че края на света ще настъпи през 2060 година, беше открито и обработено едва преди няколко години. За това предсказание на популярния учен Би Би Си дори направи филм със заглавие „Исак Нютон: Мрачният еретик”. Сега писмото от 1704 година, в което Нютон е описал предсказанието си, е част от изложба озаглавена „Тайните на Нютон”, открита в Ерусалим.
    От въпросното писмо става ясно, че ученият е определил кога ще дойде краят на света на базата на фрагмент от Библията. Нютон твърди, че Армагедон ще настъпи точно 1260 години след възстановяването на Свещената Римска империя от Карл Велики. Годината на това събития е 800-та. плюс пророкуваните от Нютон 1260 прави точно 2060 година
    ne vqrvam v takiq gluposti
    Трудно е да скъсаш корабно въже,
    но още по-трудно е да разбереш
    истината за едно момче....

Град
    Асеновград, България
    Ъъъ извинявайте много... краят на света щеше да настъпва и 2000-ната
    както и 2008 година. Едва ли ще дойде и през 2060. Еее!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Няма да му дойде току така края...на нещо толкова гадно...гадните неща винаги оцеляват

наскоро четох че 23 декември на 2011 или 2013 ддз забравих майския календар свършва а с това и края на света.макар че не вярвам в таквиз неща аз съм се примирил със мисълта че ще умра

Супер фен
    То щеше да е и 2004 г., някои казват 2012, ама аз така или иначе не вярвам Дори да е истина по-добре за мен

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не вярвам че това ще се случи но все пак (дай Боже до тогава да съм жив) и това да се случи ще знам че съм живял дълго и няма да съжелявам дори и да умра тогава! Лека вечер!

Толкова много са теориите, че аз не знам на коя да вярвам. Реших да не вярвам на никоя. Един път чета, че календарът на маите свършвал през 2021 година, друг път, че Ванга предсказала, че настъпването на края ще е нам ти кога... Не вярвам на нито едно предположение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си