- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Краят на света ще настъпи през 2060 година
Глупости. Не вярвам. Той края щеше да настъпва и на 06.06.2006г, в 6.06 заради натрупването на шестици (числото на дявола), ама нейсе... Живи сме още.![]()
eEii 666 a ne taka de 6e sam samo na 75 godinine mi se umira mlada
![]()
То се разправяше че 2000 година дърветата ще станат от шоколад ама не станаха...
2002-че всички ще ходим с разкопчени ципове (според Памела Андерсон)
Ама знае ли човек...
![]()
Ако ше се мре,ше се мре...
Да 2 края на света...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
за в момента офицялната дата е 2012.Аиде като мине тя,ще приемем,че е 2060![]()
Ако може и утре да настъпи още по-добре =D>
как да направим предсказание - избираш някоя година в размер 20-100 години от днешната дата , казваш , че еди-кои-си велик човек или племе го е казал и ето готов си имаш чисто ново предсказание за края на света !!!![]()
=D> =D> =D> =D> =D>
mai stavame 3Първоначално написано от BunnYY_f
:P vapreki 4e ni6to ne se znae
![]()
Ми да идва.. така или иначе все някога всички ще пукнем.. Какво по-хубаво, ако умрем едновременно![]()
Много често ми се случва да чувам такива прогнози,ама кат дойде искам да видя ко ще стане
Това са пълни глупости,тъка само плашите децата ,които четат тази тема. Ама нали и Нострадамус(ако изобщо е съществивал)е предвидил за 3та световна за преди много години.Долкото знам не се води такава война(може и да е скришом...
)
Щом идва края на света МОЛЯ ВИ помогнете да спечеля нещо преди да ми е изтекло времето
http://prize.zzl.org/vote.php?id=4676
Просто щракнете на връзката и след това може веднега да излкючите отворилия ви се сайт,а можете и да го разгледате, обещавам че ще ви хареса. Но моляви дори и да сте виждали това и преди -щракнете.
аз пък съм чувала че дотогава земята ще се пренасели от хора и те ще почнат да се трепят взаимно!!!!така че доживелите до "армагедона"ще са малко
![]()
хахах
1 не вярвам
2 ще съм на 65 ще сам направил нещата които сам искал(надявам се)
3 а може ли да кажете секундите ?![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Краят на Света...дрън дрън![]()
ЩЕ дойде ма некой друг път , те тва го чакат от 1000 години я не се занимавайте с глупости![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne vqrvam v takiq glupostiПървоначално написано от Ваня_ Петкова
Трудно е да скъсаш корабно въже,
но още по-трудно е да разбереш
истината за едно момче....
Няма да му дойде току така края...на нещо толкова гадно...гадните неща винаги оцеляват![]()
![]()
![]()
наскоро четох че 23 декември на 2011 или 2013 ддз забравих майския календар свършва а с това и края на света.макар че не вярвам в таквиз неща аз съм се примирил със мисълта че ще умра
То щеше да е и 2004 г., някои казват 2012, ама аз така или иначе не вярвамДори да е истина по-добре за мен
![]()
Не вярвам че това ще се случи но все пак (дай Боже до тогава да съм жив) и това да се случи ще знам че съм живял дълго и няма да съжелявам дори и да умра тогава! Лека вечер!![]()
Толкова много са теориите, че аз не знам на коя да вярвам. Реших да не вярвам на никоя.Един път чета, че календарът на маите свършвал през 2021 година, друг път, че Ванга предсказала, че настъпването на края ще е нам ти кога... Не вярвам на нито едно предположение.
![]()