- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Краят на света ще настъпи през 2060 година
АХаха - нали беше 2012... сега 2060. Само да не стане 2160
Ние сами ще се избием... но може и по-скоро да е.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
abe kfo vi puka dori i da izmrete..nali nqma da ste edinstvenite... vsi4ki 6e puknem zaedno
Глупости..
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Интересното е след края на света... кво ще се случи??? Тва кой ще го предскаже???
През 2012 щяло да стане голямо бедствие ,а Нютон бил изчислил че от 2012 до 2060 е прериода в който евентуално светът ще рухне.Аз лично вярвам че края е близо ,както сме тръгнали да опазваме земята и дори самите себе си нищо чудно края да дойде и преди 2060 та година.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Всъщност е 2012г. и това си е наистина вярно. Описано е в книгата "Пророчеството на Орион", написана от Патрик Джерил и Джино Ратинкс през 2001 г. В книгата са приведени много доказателства в подкрепа на тезата, че на 21 срещу 22 декември 2012 г. на Земята ще настъпи голяма катастрофа. Според авторите точно тогава магнитното поле на Слънцето рязко ще се промени и това ще предизвика много мощни изригвания. Огромни пламтящи потоци ще се отделят в пространството. В следствие на това магнитното поле на Земята също ще се обърне и полюсите ще се обърнат. Земята ще обърне посоката си на въртене. Ще се предизвика огромна приливна вълна и на Земята ще загине около 90-93% от живота. Книгата е базирана на книгите "Пророчеството на Маите", "Пътят на полюса" от професор Чарлс Хапгуд. Според авторите преди около 12 000 години подобно нещо се е случило на Земята и тогава съществуващият тогава континент Атлантида е бил изтикан към Южния полюс. Книгата е базирана на много древни текстове на древните египтяни и маите (Не е ли чудно че календарът на маите свършва именно на 21 декември 2012 г. !?), както и на много математически изчисления. Предишният катаклизъм се е случил точно 9792 г. пр. Хр., когато магнитното поле на Земятя внезапно се е променило и полюсите са се обърнали. Авторите си служат и с някои доказателства и от Зодиака. Точно тогава Земята е била в епохата на Лъва и Венера е направила ретроградното си движение над Орион. Същото трябва да се случи пак през 2012 г. Много учени са установили, че на всеки 12 000 години магнитното поле на Слънцето внезапно се е обръщало и това е предизвикало огромни катаклизми на Земята. Доказателство за това е и ледниковия период на Земята. Предишният катаклизъм е бил точно на 27 юли 9792 г. пр. Хр.Първоначално написано от killa123
Всичко свързано с компютри!
aa molq togava 6te sum edna na 17????????????????????ne ne neeee da be nqma da umiram tolkova mlada neeee ne6to ste se oburkaliiiii??????????????????????????????????????
(p.s)nadqvam se 4e do 21,22 dekemvri 2012 da izkaram po edna 6 po matematika za sda umra 6tastliva)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
след като прочетох поста ти, реших да разбера нещо повече за книгата, и каквото успях да открия определено ме заинтригува и ми се струва наситина правдоподбно..реших да си я поръчам но за съжаление в момента са изчерпани всички количества..т.е. хората проявяват интерес...Първоначално написано от Ловеч
![]()
Да наистина е много интересна книгата "Пророчеството на Орион", аз успях да си я взема от библиотеката по чудо!Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
Ех тез краища..тогава ще съм на...66 май..![]()
Бе глупости,само да се плашат хората.
London Tipton
Малко по-нагоре има тема, за края на света, който се очаква да настъпи през 2012, сега пък 2060. Демек кога в крайна сметка ще се мре
![]()
еми надявам се да доживея до тогава, когато ще бъда на 66. Честно казано и аз четох друга теория, дето предвиждаше края на света през 2055 - доста близо до предсказанието на Нютон. Чела съм и за 2012г., но съм склонна да повярвам повече на учени, които определят 2055г. за края на света, понеже е близо до тази дата на Нютон, пък и предпочитам така. Не ми се умира на 18, през 2012г.![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Абе пълни измишлютини... Некви смешници ще ми казват кога щял да бъде края на света. Край на света ще има, но не са те тези, които ще кажат кога ще е той. Само Господ решава, кога ще стане това, а не някакви " пророци ". Вместо да четете разни измишльотини за магнитни полета и тем подобни прочетете Евангелието на Йоан там пише за края на света. Не вярвайте винаги на това, което ви говорят и пише в книгите... Магнитни полета, несъществуващи доказателства, предположения, прогнози... не мерси.
аууу...от сега нататък ще живея в страх!
вие утре можете да се гътнете,ама за две и шейсета мислите...
бабината ви трънкина...![]()
![]()
:P
![]()
Жадувам за лятото, пресъхнала във преспите стоя
Нека сега се превърна във морска вода
На бриза дъха да усещам желая...
от студената бира омаяна,
зарита в пясъка си пея "На-на-на-на-на"
Първоначално написано от Ловеч
за маите и египтяните и техните проро4ества и затова какво е имало преди тях и колко древни могат да се нарекът ,на базата на проведените от проф.Мулдашев изслевания през 90те години могат да се правят много предположения и да има много противоре4ия.аз не съм религиозен 4овек,но има неща в които вярвам(сили,за да съм по-то4на),но след като про4етох първата книга на руската за произхода на 4ове4есвтвото и споменатото твърдение,4е Земята е също живо същество,много мои представи за света като цяло се промениха.за да не се увли4ам в дълги и безмислени обяснения.искам само да допълня Ловеч,4е такива книги не само са интересни,но и много необходими.според мен те ни изкарват от рамките на общоприетите норми и ни у4ат,4е 4овека (колкото и да ни се иска)не бил няма и да бъде най-висшата форма на живот.съвета ми към вси4ки онези с4итащи се за интелигентни и любознателни да хванят някой път една такава книжка и да разберат неща,4иято истиност отхвърляме единствено,заради втълпената ни представа,4е сме най-високо в хранителната верига и колко то4но това,което сме създали като на4ин на живот се равнява на живот в джунглата!
Ееее най после някой да разбере за какво говоря! А пък за тези който си мислят, че тези книги промиват мозъка, никой не ви кара да ги четете!Първоначално написано от sapphirr
Пълни глупости. От колко века насам предвещават края на света? Колко са били прави? 0
п.с, това е природа, прави си нещата както си иска и най-важното - изненадващо дори и за най-потготвените. много трудно ще предвидят всичките й ходове.