- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Краят на света ще настъпи през 2060 година
Точно така!Първоначално написано от slaveto1989
![]()
Всичко свързано с компютри!
Не вярвам в това защото бяха казали че края щял да настъпи 1999/2000 ама не стана.Казаха че ще настъпи на 06.06.2006 и това не стана предполагам че и 2060 няма да е края пък и тогава ще съм на 70год и ще ми е все тая(да поясня за мен ще е все тая, а имаче ще ме е дрижа за деца вници и т.н.)
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Аз мисля,че рано или късно ние хората сами ще си предизвикаме края на света.Замърсяваме ежедневно природата,дори я унищожаваме.Но това е друг въпрос.Когато умрем,тогава.Няма да се притеснявам за годината.Нека си правят предположения.
Е тука вече си права, най накрая един умен пост.Първоначално написано от Ваня_ Петкова
А пък нека всеки се замисли, как вреди човечеството на природата.
Само че със края на човечеството не идва края на света, това ще е едно Ново Начало за планетата Земя!
cepi6Първоначално написано от Забавно ми е
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Не ми дреме.
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
четриПървоначално написано от nekfo_sladko_bebe
петПървоначално написано от tqnko
шестПървоначално написано от sexy_sladurana87
![]()
Първоначално написано от DRE*
![]()
Първоначално написано от Vikitooo
absurd...
A kakva li e bila religiqta na Dinozavrite![]()
sigurno ne sa bili poslu6ni i "golemiq" im vidql smetkata.![]()
4udno mi e dali nqkoga 4ove4estvoto 6te spre da vqrva na MITOVETE.
4OVEK IMA O6TE TOLKOVA MNOGO NESHTA DA OSUZNAE. NE MISLQ 4E NE6TO 6TE NI SPRE DOKATO NE SI IZPULNIM "ZADA4ITE" TUK
така начи 2059 всеки с които си иска и квот си иска да си праи пак ако не настъпи края на света през 2060 ,сигорно ше почнем от начало след като сме разрушили всичко и ше има мн повече население на земята.......![]()
Е да бе не го вярвам това..няма нищо аз тогава ще съм на 70 :P
Everything happens for a reason..
Аз пък знам че ще настъпи 2012 спорд ацтеките и не правя бъдещи планове![]()
7 бе !Първоначално написано от sexita
fuck off red pigs
За Ацтеките незнам, ама това го бяха предвидили Маите!Първоначално написано от deb
![]()
ама те май бяха предвидили нещо друго за това, не за настъпването на края на каквото и да е, за началото на новите МОЗАЦИ така се каже ^^Първоначално написано от Ловеч
През 2012 г. върху земята ще се стовари суперкатастрофа: магнитното поле на планетата внезапно ще се обърне. Гигантски земетресения и приливни вълни ще унищожат напълно нашата цивилизация. Европа и Северна Америка ще се изместят с хиляди километри на север и ще спрат в полярния кръг.
Такива са предсказанията, които идват от маите и древните египтяни. Те са били наследници на легендарната Атлантида, която понастоящем е погребана под ледовете на Южния полюс. Атлантите са притежавали изключителни астрономични познания и са били в състояние да предскажат точно предишния световен потоп от 9792г.пр.Хр. Тогава те построили десетки хиляди лодки и са успели да избягат към Африка и Южна Америка.
Away from life!
Някой от форума явно чете вестник "Стандарт" и това е очевидно...Аз също четох тази статия, и запоних само едно: През 2008 или 2009 - ядрена бомба в китай ще онищожи хиляди животи,и тогава света ще унищожи своето ядрено оръжие.../аз не вярвам ама карай../ а през 2016 пък обменните единици в света както сега са за пари,време...и т.н ще се изменнят от една единсвена единица - мегават час...аз не вярвам,ама си прибрах статийката и само времето ще покаже..
![]()
Абе не ми се вярва..... Пък и аз ше съм нааааааа... 66 така че не ме ебе.... да му мислят младите....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://prize.bg/cookie_power дайте 2 точки моля ви сееее...!!!!!!!!