- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Краят на света ще настъпи през 2060 година
Никой не може да се бърка в работите на Бога, нали всички е в негов контрол. Кой каквито прогнози да прави - няма да се сбъднат. Някой беше казал, че краят на света ще настъпи през 1999 год, пък като гредм ние вс ще сме живи.
Никой не може да се бърка в работите на Бога, нали всички е в негов контрол. Кой каквито прогнози да прави - няма да се сбъднат. Някой беше казал, че краят на света ще настъпи през 1999 год, пък като гредм ние вс ще сме живи.
аххахахах .. едва ли ,аз доколкото се сещам той беше направил и изчисленията ,че края на света ще дойде през 2000година ,но нещо явно се е пообъркал.Какво му пречи и за това за греши
Summer (h)
Не ми се вярва, но кой знае.![]()
Така е и за тогава се говореше ма нищо не стана...и по добреПървоначално написано от mysi
![]()
mnooo si zablodenПървоначално написано от zorikost90
чудя се защо се кефите и защо ви е смешно,че може да умрем...
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
ako sme jiwi do togawa, na men ne mi se wqrwa, no ako predpolojim 4e e wqrno samo 1 sawet-ne si prahoswaite jiwota s prostotii, gledaite da wi e kef i na was i na ws okolo was 6tot ne se znae kwo moje da stane, gowore6e se 4e prez 2026 i 2039 6te padnat 2 golemi meteorita na zemqta i 6te izbiqt ws, oba4e az wqrwam w pi4owete ot NASA i te 6te si swar6at rabotata!![]()
Ще дойде - ще го видим и евентуално ще приказваме както правим сега за предишни незбъднали се предсказания.![]()
НА СТАДИОНА "КОЛЕЖА" ВЪВ ПЛОВДИВ
ВРАГОВЕТЕ УМИРАТ ОТ СТРАХ!
ВСИЧКО ТАМ Е ПОКРИТO СЪС СЛАВА!
ВСЕКИ ТАМ ПРЕКЛАНЯ ГЛАВА!
БОТЕВ ПЛОВДИВ, БОТЕВ ПЛОВДИВ -
НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ТИМ НА СВЕТА!
БОТЕВ ПЛОВДИВ, БОТЕВ ПЛОВДИВ -
ШАМПИОНЪТ НА НАШИТЕ СЪРЦА!!!
Първоначално написано от Dream_s@L!Va
Оффф...Образовайте се малко!
![]()
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
да нали някой пророк там беше предсказал че трябваше да е на 16 юни 2006,ама така като гледам още сме си живи...разрушаването на Земята или така наречения "армагедон" няма нищо общо с възраждане на империи и тем подобни глупости,Земята ще се разруши може би след милиони години освен ако не стане нещо със озоновия слой,и то ще се разруши от чисто физическа точка не защото преди еди колко си години е създадена еди коя си империя и са казали че ще се разруши...![]()
Не ми се вярва много....но![]()
Хич не вярвам.. ние до сега "умирахме" много пъти ама аз все още си се чувствам живаЧувала съм какво ли не.. но ако е вярно, а то не е
поне няма да стана много досадна бабичка и ще си задоволя любопитството да видя как ще стане този номер с края на света
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
И аз не вярвам в подобни глупости. В интернет има прекалено много теории..ето още една: http://www.xnetbg.com/new/content/view/514/40/
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Не вярвам, а и гледах предаване в което казаха, че процеса на разрушение изисква милиони години!![]()
аз пък не искамПървоначално написано от DRE*
не че вярвам![]()
+1Първоначално написано от JuN!0r
пука ми (:
е ко да праим когато тогава всяко нещо си има край ... поне да е като по сценарий на стивън спилбърг![]()
Абе живейте си хубаво живота пък когато си дойде края, ще си дойде. :P
i az sam na tova mnenie +1Първоначално написано от BunnYY_f
Голям размер на картинката! /machoka/
Първоначално написано от Chery
тцтц, доста източници твърдят за настъпването на нова ера през 2012, аз се надявам даже и да има такова нещо да не умра <.> живее ми се, не съм емо
The Spark