.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Абе кви са ви такива приятелите да свършват за 3-4 минути .. 10-15 .. не мога да ви разбера ... вие ли сте супер красавиците или те имат някви проблеми .. пък и на 15 мин. сте недоволни ..
    ... В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон ... (24 Hour Party People) ...

НЕ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ,КОИТО ЗАСЯГАТ МОЯ И Т.Н. - АКО НЯКОЙ ИСКА ДА МИ ОТГОВОРИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН,ДА ГО НАПРАВИ ЧРЕЗ ЛС

авторката
    Guest
    бе аз на 15мин щях да съм доволна.. аз не съм от момичетата, които трудно получават оргазъм, даже напротив, но 5-10минути (не съм го следила с часовник ся).. то хубаво, ако свършва бързо заради мен, но аз не мисля, че точно тва е причината.

Епа има мазила за бавно свършване
    Клик ми (:

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Притеснява се. Успокой го, че няма нищо, предразположи го и при необходимост повторете след 10-тина мин. 100% ще е по-добре

Град
    At the world's end
    Цитирай Първоначално написано от авторката
    DIVINE_TIME, хехе,мерси \/ ,дано да е така.
    иначе се надявам това да е само временно. не че ще скъсам с него ,както каза Гостенка, че имало такива случаи. Не се съмнявам, че това създеава много голямо напрежение, но аз ще направя каквото мога да не се стига до там. Гостенка, при вас от колко време го има този проблем и говорила ли си с него?

п.с. quasar, човече, познавам момичето,с което той излизаше година и половина.
    Abe, kaji mu da si namaje onaq rabota s ocet. Puk dano se poluchi neshto
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Секс повече от 15 минути е скучно и болезнено! Мнение на жена

Като вземете да го правите по често този проблем ще изчезне или поне ще започне да издържа по повече време нормално е като го прави веднъж седмично и да свършва много бързо ако го правите всеки ден определено няма да е така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си