- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво мислите за часното училище?
Дорис Тенеди е за разглезени лиглиофци..Поне с такова впечатление съм останала.Иначе съм учила в едно частно училище за 1 година - "Евростар" или ако не ви говори може би ще се сетите от школа "Иванови".Може да говорите каквото си искате,но това училище е на ниво.Директорите са супер печени хорица и се стремят да върнат нивото на старите елитни гимназии.Признавам си,че цяла година почти не съм учила (макар че съм 7ми клас и кандидаствах),но си пишех домашните.А там и толкова пъти ти повтарят урока,че и най-малоумното копеленце да си,няма начин да не разбереш.Абе много мога да кажа за това училище...Факт е,че само с писано на домашни имам бал 33.102,което е висок бал и то много.Ако щете вярвайте...
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Аз не исках в частно,защото не мога да гледам мутрите на няк'ви надуфки.Не че всички са такива,но ги има.(Не искам да обидя никой с това.)Пък и ако си имаш нещо в главата,може да го научиш и в държавно даскало...
и аз от другата година съм в Дорис Тенеди (т.е ще бъда 7 клас) .Ние далеч не сме супер милиардериама и далеч не сме от хората които едвам свъзват двата края.... Аз сега съм в държавно и се обзалагам ,че викъде не може да е по-......ЗЛЕ! Според мен дори в държавните училища са по- надути от колкото в частните. В държавните има по- големи парични граници - там учат много бедни деца ,но и много богатите не изостават .Докато в частните горе долу всички са с еднакви парични възможности.