- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо момчетата бягат от девствени жени
Незнам какво мислят, но ми се лепат ми се кат' мухи.Първоначално написано от MrAsNiKa
Само че аз ги режа, 'щот' вече съм зает.
Koгато бях девствена и ходих с бившият ми,той само чакаше ме изчука,защото просто ме изнасилваше с поглед толкова се кефеше на девствени.Познавам момчета,който имат ебати фантазиите свързани с девственици.Направо си умират да развратничат с непорочни момичета.
Тъй,че по мое наблюдение и поне това което са ми споделяли,има процентна част,която си умира за девствени момичета.И както някой каза,те наистина напоследък понамаляват.Минеш ли 14,малко повечко те пускат навън,имаш що-годе добър изглеждащ вид..и просто вече си кучка.Има доста голяма част от 13 годишните,който безразборно правят секс...на къде е тръгнало младото поколение.
Bring the violence
Напълно съм съгласна , ако беше спала с него щеше да си прсто поредната броика в списъка му....Първоначално написано от sexita
izbegal e 6tot e bil dobre s glavata (nz 6to kazaha 4e ne e) pri polojenie 4e e nesposoben da nosi otgovornostta da ti e parviq e napravil mnoo dobre 4e se e iznesal otkolkoto da ostane i da ti ostai lo6i spomeni ot parviq pat
tva e moito mnenie
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Хаха... това ме подсеща за един познат, който каза, че не спи с девственици, защото щял да му се счупи пениса![]()
![]()
![]()
Иначе по темата... защото са страхливци![]()
=D> =D> =D> podkrepqm tova izkazvane...i spored men e taka qvno prosto e iskal seks ot teb...a vse pak tova e otgovornost malko ili mnogo...a i ne mu se e varshela 4ernata rabota...ina4e spored men pove4eto iskat da sa 1-vi na pr-kite si...a ne porednite...Първоначално написано от sexita