.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    Цитирай Първоначално написано от Unexpected Error
    'Щото е бил малоумен. Аз обичам девственици.
    К'во ли мислят те за теб обаче
    Незнам какво мислят, но ми се лепат ми се кат' мухи.

Само че аз ги режа, 'щот' вече съм зает.

Koгато бях девствена и ходих с бившият ми,той само чакаше ме изчука,защото просто ме изнасилваше с поглед толкова се кефеше на девствени.Познавам момчета,който имат ебати фантазиите свързани с девственици.Направо си умират да развратничат с непорочни момичета.
    Тъй,че по мое наблюдение и поне това което са ми споделяли,има процентна част,която си умира за девствени момичета.И както някой каза,те наистина напоследък понамаляват.Минеш ли 14,малко повечко те пускат навън,имаш що-годе добър изглеждащ вид..и просто вече си кучка.Има доста голяма част от 13 годишните,който безразборно правят секс...на къде е тръгнало младото поколение.
    Bring the violence

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Еми,аз си го обяснявам така...той просто се страхува,като правите... да не би да почнеш да се влачиш след него,просто е искал да си поредната в леглото му....не му е пукало особено за теб.
    Имаш голям късмет,че не си се дала на такъв тъпак..
    Който има истински чувства,винаги ще желае да ти е първия.Запомни това.Внимавай на кого се отдаваш,ако не искаш да си още по-наранена от сега...
    Напълно съм съгласна , ако беше спала с него щеше да си прсто поредната броика в списъка му....

Град
    nqkade tam
    izbegal e 6tot e bil dobre s glavata (nz 6to kazaha 4e ne e) pri polojenie 4e e nesposoben da nosi otgovornostta da ti e parviq e napravil mnoo dobre 4e se e iznesal otkolkoto da ostane i da ti ostai lo6i spomeni ot parviq pat

tva e moito mnenie
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Хаха... това ме подсеща за един познат, който каза, че не спи с девственици, защото щял да му се счупи пениса

Иначе по темата... защото са страхливци

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Еми,аз си го обяснявам така...той просто се страхува,като правите... да не би да почнеш да се влачиш след него,просто е искал да си поредната в леглото му....не му е пукало особено за теб.
    Имаш голям късмет,че не си се дала на такъв тъпак..
    Който има истински чувства,винаги ще желае да ти е първия.Запомни това.Внимавай на кого се отдаваш,ако не искаш да си още по-наранена от сега...
    =D> =D> =D> podkrepqm tova izkazvane...i spored men e taka qvno prosto e iskal seks ot teb...a vse pak tova e otgovornost malko ili mnogo...a i ne mu se e varshela 4ernata rabota...ina4e spored men pove4eto iskat da sa 1-vi na pr-kite si...a ne porednite...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си