- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪПРОС - ОТ ТЪПИТЕ
Въпросът е от тъпите но си заслужава ето го и него.
Имам си приятелка която получава факсове 1 минута иска да го направим 1 минута не иска, въпросът ми е проблемът у мен ли е зашото мразя тякива к**ви да я мина и да се оттърва на 11 години съм.... помислете си за коментари
na kade otiva dne6noto pokolenie,na edinaiset ve4e go praqt
![]()
be crazy!!!..and love the world!
hihiihihihi da....i kvo 4udi6 sa dali da zemi6 da q mine6.....lelelelle zleeeeПървоначално написано от ^_crazy_^
![]()
тфа ако не е поредната ебафка та на.. на 11 става ли ти изобщо![]()
awe pi4 ti na 11 nqma6 pi6ka...trugnal da e*e![]()
Абе на 11 нито та**ците нито х*я ти са достатъчно развити да произвеждаш сперма и да го вдигаш, па за секс мисли ... е вярно има изключения(като мен), дето започват да е**т още на 3 месеца, ама изключения са...
e to ako nemoje si svarshi rabotata po normalniq red moje probva sas prasti s ezik i sas sekvi takiva podrachni materiali![]()
Fuck The Religion
Ей ситен..колко ти е 5см? или 7...става ли ти изобщо...ДЕ СИ ТРЪГНАЛ БЕ КЕЛЕШ за секс ще ми мисли играй си там с камиончетата и трай поне до 15-16![]()
![]()
![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
На 11 години,доколкото съм запозната,момченцата не са развити достатъчно,за да "го вдигат",така че ... За толкова глупави ли ни имате...Моля ви,нека следващата ебавка,поне да си заслужава..
пхъаьхъаьахьъ леко леко с коментарите може да съм на 11 ама вие тъпи ли сте или да?парчето ми е 13 см а дудата и нали е по малка пак ще се усешта ама тфа е друг въпрос....един ме нарече зле за това дали се чудя дали да я мина или не еми пич сорка ама не аз а ти си изостаналия !
а и освен това иска да я ръгам за удоволствие сперма не ми тряя ИДИОТ ТАКЪВ![]()
YEAH![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Kopele kupi i vibrator da te ebe tebe, na 11 ne si v sastoqnie da ebesh we!
Поредната огромна простотия, която прочитам в този форум ... Ако се ебаваш повярвай ми това е супер тъпа ебавка, а ако не се ебаваш, вземи си лапни биберона и не мисли за ебане на 11 ...
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!