- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Айде на офертата за работа, децааа
мамка му като търся няма а като не мога тонове работа![]()
Мухахаха ако стане- от другата седмица... по- другата де... ПАРИИИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Az se 4udq dali d idvam.. ne moga d razbera kvo to4no 6 se prai.. tam po zadrustvaniqta 6 prodavame voda, tka li? ili az ne6to gre6a? ne znam.. d idvam li..
eми общо взето е това...хм и като вали или няа слънце и няа мн оборот...като днес:/Първоначално написано от SpAcE_LaDy
иначе според мен е доста забавно...поне първите 2-3 седмици...после може и да ти е все тая![]()
ми нз...сиг до края на жегите...освен ако после не продават друго.не съм ги питала,...на мен ми тряаше до 12ти ама явно ще е повече че то цяла седмица се изтърва :/
ем ако почнем от 6 няма да е зле,че др седмица насам натам ще съм и няма да мога ,ако сл това пак има ще е супер![]()
кво стана ше я бъде ли или няма да я бъде?![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Ей, аз също съм навита, стига нашите да дадат, че не ги знам. На 14 съм - много ми се бачкаНе че нямам кинти, ама искам сама да си ги изкарам, и да си ги правя каквото искам. Та има ли ограничение във възрастта, щото съм страшно навита... Айде, ще пиша на автора на темата ЛС, ама преди това искам да знам има ли проблем за възрастта и важи ли още офертата?