.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: imam kompleks :(

Guest

imam kompleks :(

pisna mi hora... iskam po-golqmi cici.. moite sa malki na 16 godini sam imam seriozen priqtel na 20 ... normalno e da go kefqt jeni s qki cici.. pisna mi da mislq postoqnno za tova... maika mi baba mi lelq mi vsi4ki imat cici a az ne ... kogato pravq sex ne moga da se otpusna i mislq za tova... kajete ne6to bez boza...

dianataaaaaaaaaa
    Guest
    Emi macka osven silikon dr izhod nqma......spored men ne trqbva da se kompeksira6 ot tova za6toto ne si edinstvenata s takaf problem

гъз има6 ли поне да го хвани да конпенсира ?

Интезнивните масажи спомагат разтежа на гърдите.Мачкай ги там и може да има ефект

освен силикон няма какво друго.

гъз има6 ли поне да го хвани да конпенсира ?

Re: imam kompleks :(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pisna mi hora... iskam po-golqmi cici.. moite sa malki na 16 godini sam imam seriozen priqtel na 20 ... normalno e da go kefqt jeni s qki cici.. pisna mi da mislq postoqnno za tova... maika mi baba mi lelq mi vsi4ki imat cici a az ne ... kogato pravq sex ne moga da se otpusna i mislq za tova... kajete ne6to bez boza...
    Приятел на 20 с кола? С пари? Купува ли ти т'ва онова?

Мисли как да му правиш яко, а не как да изглеждаш пред него. Егати ми питай го дали е цицоман... ама по това което говориш не е... така че давай смело
    Клик ми (:

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DRE*
    Интезнивните масажи спомагат разтежа на гърдите.Мачкай ги там и може да има ефект
    hah vqrno li.. 6te probvam vapreki 4e mnogo se vazbujdam pri vseki edni dopir ... a za dupeto koito pita .. malko i stegnato e ...

Град
    plovdiv
    kvo ti puka cici ne se e**t e da de turska ama i bez neq 6 mine ako si svyr6i6 hubavo rabotata ne cicite sa vajnite
    izvineti tyi sirini prodava li sa

Guest
    priqtelq mi nqma kola i ne mi kupuva tva onova ... za svedenie na tezi deto pitaha.. po temata; pitah go i toi kaza 4e moite go kefqt no spored men go napravi za da ne me ubidi... molq vi kajete ne6to da porasnat pone s 10 sm ... priqtelkite mi se razvivat az ne... mnogo mi e gadno

Мен пък ме кефи едно стегнато момиченце... цици без цици... важното е, че има зърна и може да си ги ближеш и да и правиш кеф

Извинявайте ама днес просто съм пълен със всякакви помисли ^_^
    Клик ми (:

Re: imam kompleks :(

Първо - на майка ти, баба ти и т.н. гърдите им е нормално да са по-пищни, защото са раждали и са кърмили.
    Второ - защо се съсредоточаваш върху това, което преимеш като недостатък?! Намери нещо в тялото си, повярвай ми сигурна съм че има поне 2-3 такива, което да ти харесва страшно много и се съсредоточи върхе нуго, не върху гърдите си. Гаджето ти, щом е с теб те харесва такава каквато си. И ти трябва да се харесваш.
    Трето - те още ще растът, все пак не ти е минал пуберитета. Но ако искаш да са като на Памела Андерсен, само хирург може да ти помогне.

The principles of lust are burned in your mind
    do what you want, do it until you find love...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Мъчи те това,не че твоите цици са малки,а факта,че в рода ти са по-едрогърди.Не всички момчета харесват големи гърди.Не позволявай комплекса да ти се задълбочи и се научи да харесваш тялото си такова каквото е,иначе след време напълно ще изгубиш удоволствието от секса Подкрепям мнениета на Уискас,браво само така. =D>
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

пии боза :
    Любовта е сърбеж, от които не можеш да се отървеш ако не се ебеш

Guest
    4uvala sam za hmel... nqkoq probvala li e ?

Пластика друго решение няма! Като пораснеш ще ти пораснат не се притеснявай

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    4uvala sam za hmel... nqkoq probvala li e ?
    Една позната пробва с хмел,до колкото си спомням тя го приемаше през устата,като билка.Това,обаче си е нож с две остриета подобно на бозата.Освен да си уголемиш гърдите,можеш инякой друг килограм отгоре да качиш.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

споко е , некой се кефят на малки цици ^^

Цитирай Първоначално написано от SmurkamDoZori
    Аз :Р Стига да корема да не е много изпъкнал, че тогава наистина се получава небалансирано ^_^
    Клик ми (:

Guest
    kakav korem we 4ovek 175sm na 50 kg sam..

Цитирай Първоначално написано от SmurkamDoZori

Guest
    kvo ti puka

nqkoi gore kaza 4e ne vsi4ki mom4eta se kefat na golemi cici... +1
    az primerno ne se kefa, su6tnost ne 4e ne se kefa, no mi e se taq kvi sa cicite na priqtelkata mi, kakto kaza nqkoi - nali ima zurna s koito da si igrae6, kvo te boli za cicite... +1
    priqtelqt ti qvno te e haresal takava kakvato si, a i toi tova ne ti go e kazal za da ne te ubidi, ne te e izlugal prosto verno go redvat, a i ne mi se vqrva cicite ti da sa problem za nego
    aide sus zdrave i da si izbie6 teq kompleksi ot glavata

Голям фен
    Пии боза със оцет!!!!!!
    +Escapelle
    Животът е БРЯГ!

Град
    At the world's end
    priqtelq mi nqma kola i ne mi kupuva tva onova ... za svedenie na tezi deto pitaha.. po temata; pitah go i toi kaza 4e moite go kefqt no spored men go napravi za da ne me ubidi... molq vi kajete ne6to da porasnat pone s 10 sm ... priqtelkite mi se razvivat az ne... mnogo mi e gadno
    Abe ako si slojihs silikon shte stane mn zle. Nqma da si surazmerna. Za spravka pusni sa tv Planeta i shte vidish budeshteto si sus silikon. Taka che ne se pritesnqvaj, budi sus samochuvstvie, tva e naj-vajnoto. Ai shtom gadjeto ti e kazalo che nqma pr, moje bi tr da mu povqrvash.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си