- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Няколко предложения за форума.
1. Мисля, че е добре да помислите за хората с по-слабия интернет, и огромните аватари и подписи слагани от 90% от юзърите тук.
2. Тийн борсата лично на мен не ми харесва как е направена, доста е неудобна, не е ли по-добре да се направи раздел "Купувам/Заменям/Продавам/" както имаше предложение няколко теми по-надолу?
3. Защо не сложите във форумите да не може да се пише от нерегистрирани потребители?
4. Защо за упорити реклами и спам не се банва?
5. Предложението на вниманието на админите> Защо не сложите различни скинове за форума, които потребителите да могат да си избират от профила / или някъде другаде?
6. - 6 е като въпрос към администраторите/модераторите.
Ще е възможно ли да се сложи отделна графа "Приятели" както в замунда?
Така почти ще се спре с рекламите на сайтове и форуми, и няма да ви повлияе с нищо.
Лека вечер![]()
Ти не говори толкоз.Аз четох в капитала, че тийна е бил продаден за 50 000 евро. Не знам дали админите са нови или не, но след като може да се дадат тези пари, може да се направят и въпросните неща. Уверявам те.
![]()
Първоначално написано от TheNightRider
1. Винаги може да се махат/намаляват аватарите, или просто да се помоли юзър да го намали, нали така?
2. Какъв нов форум? Говоря за нов раздел, съвсем различно от 1 цял форум.
3. Няма нищо общо с 2.
4. Също няма нищо общо...
5. "Админите трябва да вършат нещо?! " - Ще вършат.. и ??
6. Малко работа - 2 пъти повече посетители.
Подкрепям! По точка едно мога да споделя, че това не се отнася само за хората с по-бавен нет, а и за хората които ги дразнят по-големи картинки, които прецакват форума и той се разтегля. Ограничение на снимката във подписа( не вярвам някой да се хване и тепърва да променя скрипта на сайта ).Първоначално написано от Необходима болка
По трета точка... и все пак е редно да се изисква регистряцияНе е трудно и е бързо. E-mail-а ми го пратиха за 3 секунди.
Ще ти кажа как стои въпросът с точка 1.
Голям аватар се слага от опцията "динамичен аватар", която споредс мен трябва да се махне. А за подписите...в някои форуми това се контролира - имаш еди колко си на еди колко си пространство в подписа. Ако го нарушиш, вместо подпис изниква линк към темата, в която е обяснено. Но тук всичко е шапка на тояга.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Може и да не се контролират аватарите и подписите, тъй като тогава печелят най-конторлираната от реклами публика. :P Да не са луди да слагат ограничения? Добро оправдание и голям успех.
Пак моя конспиративен мозък.![]()
![]()
А пък мен ме дразни, че някои пишат по 2-3-4 постта един след друг, вместо просто да си редактират мнението... особено в темата за модераторската помощ. Едно момиче днес е написало 7 постта един след друг.... Много е досадно и се надявам, че поне там ще го забранят. То всъщност май беше забранено, де, ако е така, да се задължат хората.
Ъп!