- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Bacardi
какво е Bacardi ?![]()
Готовили сте за довечера ?
Напитка, има и бар/дискотека(не знам как точно се води) в Студентски град близо до Авеню.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ama kakyv alokohol skyp li e i ne6to dr mi stana intersno 6to ima6e nqkyf tehno album sobiesi i bacardi![]()
жули си ти водка флирт пък собиески и бакарди остави на гъзаритеПървоначално написано от Ferari678
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ne we ser kaji
Вси4ко за бакардито казано до сега е вярно,но аз пък мога да ти кажа,4е е мноогоо яка напитка...Оби4ам да пия бакарди...ама не си купувам 4есто
![]()
...Бе като ти е толкова интересно си купи на магазина...тамън ше го опиташ
![]()
Алкохол, софийски клуб и, ако не се лъжа, магазин за дрехи.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ти си пий флиртак, бакардито и собиески остави на нас..шегичка. Само да добавя към вече казаното, че бакарди брийзър също не е за изхвърляне
![]()
Пълн простотия е. Алкохолно не знам си какво...реших веднъж да си взема, че да пробвам и аз...то някво сокче
emi osven alkoxol,tva e nai qkoto i 4esto pose6tavano ot teenageri kafe ima i bilqrd v blg..![]()
![]()
![]()
:]
за мене е нешо след което рядко оставят бакшиш!![]()
Light The Universe
да ве и аз чух една такава песен.мс че казахте![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
ima6e i cocteil bacardi na moreto hubav be6e dokolkoto pomnq
My народ is very древен
My народ is very твърд
I am българче forever
чак до finish of the world!
Пък и в тва заведение ходят само педерунгели и кифлички...повечето де!![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Bacardy е яка напитка има и кафета и клубове ,тук в Бургас има кафе Bacardy...ne e mn qko..predi beshe mn mn po dobro![]()