- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче за момичетата???
А според вас добре ли е да се ползва презерватив при аналния секс дори и да знаем че момичето е много чистоплътно ? Аз мисля че няма нужда, но все пак микроби разни знам ли...![]()
Kak moje da ne iska be, tva e nai-gotinoto i nai-vyzbujda6toto ne6to... moje bi e stesnitelna i se pritesnqva mnogo znam li....Първоначално написано от The Beast
![]()
[img][/img]
мойта е същата...гнус я е като съм я близал после да я целувам.....абе глупаво добичеПървоначално написано от SilverAngel
![]()
![]()
А вагинален оргазъм чрез клитора ли получаваш? А клитор на врата имаш ли? И аз нямам, но ме възбуждат целувки, смучки и хапане по врата. А и в ануса има много нервни окончания.Първоначално написано от iveto89
Възможно ли е да бъде по-красиво?
emi kak nqma da ti haresa nali si pederПървоначално написано от 6IBIDAK
![]()
ама,че въпрос. в ушите естествено![]()
![]()
няма любов
qvno ne vi haresva dostatu4no tova zna4i 4e moje i nikoga da ne naviq momi4eto mi sega zagubih nadejda
кой си го мое си го моеПървоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
![]()
MajeStic --> пич ако този който й го бута отзад знае как да го нарпави и е добър няма начин да не й е хубаво на мацката.схващашПървоначално написано от MajeStic
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А не знам само кой е измислил аналния секс... къде има дупче само гледате там да си го навирате...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[img][/img]
скоро и ушите ви ще стават за употреба
като ви гледам как сте почнали
моногамия рулзз, яще шит курви
=D> i az mai pove4eto mislqt takaПървоначално написано от Aleandra
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
На теб в устата.Първоначално написано от Smarfa
Против правилата на играта е да спамиш с линка си за ухапване. Махни го оттам, преди някой да те е изпял.Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
P.С. И двата вида ми харесват, зависи от настроението.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
хах опр ж п....а само 1 пат сам пробвала отзад но... не мисля да опитвам!!!![]()
![]()
ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа