.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: pls pomognete mi

pls pomognete mi

zdr.imam edin problem koito ne moga da resha zapoznah se naskoro s edno mom4e ot 4ata ta se sreshnahme i toi oshte ot pyrvata sreshta zapo4na da me celuva,natiska no az se vyzdyrjah ina4e mnogo go haresvam,sega toi iska otnovo da se vidime i da pravime sex,no az ne iskam da izbyrzvam opasqvam se 4e iska samo tova ot men pyk az iskam po seriozna vryzka,daite mi savet
    Кой каквото си направи си е за главата му

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Хах тегли му шута на тоя! Явно иска само секс. Няма смисал!

Ем, явно харесваш поредния тъпак, които иска само секс... се не поддавай на чуствата си, после ще съжаляваш, не е единствен!
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Блокирай избрания абонат.
    LaraFairie Photography ...

I az sum na tova mnenie.. No vse pak imash vreme da razberesh dali vse pak ima shans da ne e samo za sex.. Ti sama shte razberesh po durganieto mu..dali te gleda pohotlivo i celta mu e samo edna ili ima i neshto drugo..Ako se okage, che sme pravi, Zarqzvai go i tva e! Toi e porednia bokluk... Ai, uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен
    Град
    София
    Еми то всичко е от ясно,по-ясно!
    Эарежи го и иэобщо не се виждаите повече,тегли му майната.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Различни интересни!Ти искаш сериозно връзка,той иска само секс!Остави го да си намери поредната бройка,а ти се ориентирай към друго момче,което не поставя секса на първо място в една връзка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си