- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е любимият ви сериал и ТВ програма?
Сериал - този от 11 и 30 по БТВ където го дават .. забравих как се казваше, за комика ... Сайнфилд или нещо такова ...
Телевизия - НТВ !
... k33p w@lkinG ...
Lubimi seriali''Shepot ot otvudnoto'', ''Goreshti plajove'', ''Modna kushta'', ''Alo alo'' i ''Jeneni s deca''.
Lubimi programi:BTV, Nova televiziq, Citi,MTV, Viva i Viva+.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Veronica Mars и Dr.House
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
Alf![]()
![]()
Semeistvo Finarti,D-r Haus,Malkulm,O.C.,Prison brake,a nai-mn gledam GTV i FoxLife
Любима програмаfoxlife
Любим сериал"Приятели"
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ми аз кабелакра нямам..но като ми падне в някой приятел любимото ми е по National Geographic Aircrash Investigation ... не съм точно по темата ма да се отбележа![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
шепот от отвъдното и Макълм
"Приятели", "Двама мъже и половина", "Спасители на плажа", "Тарзан"
FoxLife, Diema Family, Diema+
приятели за сериал за ТВ - фокс лаифиии сити мн гледах лятото че само него намерих он лаин
![]()
Ами The O.C. и Ghost Whisperer ме кефят като сериалчета,а ТВ нямам любима,може би The Voice!![]()
Моят любим сериал си е и ще си остане Д-р Хаус...Сериалът е много добре замислен-актьори,персонажи,действие ...Просто перфектното сериалче е това...От 17 Септември пускат трети сезон по НОВА,а от 25 излиза първа серия на четвърти сезон в щатите...![]()
Любимата ми телевизия е BTV и NOVA,хубави неща пускат по тези две телевизии и предимно само тях гледам.Но любимият ми сериал е Бъфито.
малкълм,семейство симпсън,клъцни-срежи,сексът и града,войната в къщи
фокс лайф
Женени с деца, телевизия не гледам.
How I met your mother /Как се запознах с майка ти/, Lost / Изгубени/ и Invasion /Нашествие/.
Тлевизия... ми по Нова пускат по-нови филми... Не че са върха, но поне не съм ги гледала, докато тия по БТВ съм ги гледала поне 3 пъти всеки...![]()
![]()
Фокс Лайф също става за губене на времето... :P
ТВ:Фокс Лайф,Гтв,Тв7
СЕРИАЛ:Алф,Женени с деца и др.
The Simpsons
Sex and the city
House MD
ER
Malcolm in the middle
и още много, да не говоря за сапунените
![]()
телевизията е крано тъпо нещо