- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪПРОС - ОТ ТЪПИТЕ
Въпросът е от тъпите но си заслужава ето го и него.
Имам си приятелка която получава факсове 1 минута иска да го направим 1 минута не иска, въпросът ми е проблемът у мен ли е зашото мразя тякива курви да я мина и да се оттърва на 11 години съм.... помислете си за коментари !
Abe maika ti deiba smotana,i vaprosite ti!
Не я минавай,на 11 хахаха,оле е не....поредната тема ебавка,вървим към прогрес,възрастовата граница пада.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
emi ako si go digne6 q mini
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Пич, направо пускай следващата тема "Бременна ли е" и после "Да кажа ли на наще"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега сериозно: НЕ! НА 11 ГОДИНИ СИ!? НЯМА ЛИ ФИФА 2007 ЗА ТЕБЕ!?!?!?!?!?!?!
абе от него нема да има как да е бременна, а сигурно и 'курвата' още не е достатъчно дорасла че да може да забременее такаче.... ама ако не друго поне могат да пикаят един в/у другПървоначално написано от lirooos
![]()
Първоначално написано от sexita
Добре казано!![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
споко те ни6ту немогат В Детската Градина смятайте госпожите като ги нема6е едно моми4е и едно мом4е кат са саблекаха кат са за близаха като близалки верно не се ръчкаха ама ... а по6ти си4ки те ми сау4ени4ки са отворени а са на по 13![]()
![]()
ХаХахахахаПървоначално написано от sexita
+1
Много сънуваш нещо.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Хехе..че то след 50 години докато кажа на внучето налей вода и на него ще има кой да му налива ...![]()
... В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон ... (24 Hour Party People) ...
НЕ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ,КОИТО ЗАСЯГАТ МОЯ И Т.Н. - АКО НЯКОЙ ИСКА ДА МИ ОТГОВОРИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН,ДА ГО НАПРАВИ ЧРЕЗ ЛС
Марш в леглото и при камиончетата. След 5-6 годинки си помисли пак за секс!
И въпреки това т.11!
male ti AKO IMA6 S KVO DA Q MINE6 Q MINI AMA S ESAMNQVAM.![]()
![]()
![]()