.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    За мен не е нормално по на 12-13 да се прави секс. Тялото нито е узряло физически, нито психически. Момичетата си мислят, че като си вдигнат полата и отворят краката ще са по-интересни, ще изглеждат по-големи - не е така! Привличат повече внимание? Да, защото всеки знае, че когато иде при тях, ще му се усмихне щастието. Един ден, когато искат да си намерят сериозен приятел, ще им бъде много трудно, никое момче не иска неговото гадже да е било минато от цяла рота.

е няма лошо човек да разнообрази от време на време с някоя 13 годишна. Ама е тъпо ако тя си мисли че "мойто мило мъ обичъ"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
    Пич не сички момичета са такива курвета..към 90% от тях са
    Аз пъ се еб** на 15 за 1ви път
    и ква е**???12 годишна ли
    Ъмм някакъв проблем ли има??
    Ми не, тя беше с 1-2 месеца по-малка от мен....

Пич не сички момичета са такива курвета..към 90% от тях са
    Аз пъ се еб** на 15 за 1ви път
    emi to i az....ama tq na 19 e gospojica zrqlost.....na 5 e naizustila kama sutra.. ....bas hva6tam

na 13 de....obarkah sa......

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    na 13 de....obarkah sa......
    има копчанце за поправяне на постовете горе-дясно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lithium
    За мен не е нормално по на 12-13 да се прави секс. Тялото нито е узряло физически, нито психически. Момичетата си мислят, че като си вдигнат полата и отворят краката ще са по-интересни, ще изглеждат по-големи - не е така! Привличат повече внимание? Да, защото всеки знае, че когато иде при тях, ще му се усмихне щастието. Един ден, когато искат да си намерят сериозен приятел, ще им бъде много трудно, никое момче не иска неговото гадже да е било минато от цяла рота.
    В повечето случаи не е узряло физически, но при момичетата не е така горе доло.... имам позната, която е на 12 и вече се е .. и други 2, които са на 13 и си водят активен полов живот, с различни партньори, така че, неможем да избягваме факта, съвременните момичета, поне 80-90% от тях са тотални курви и развратници!

Цитирай Първоначално написано от dunapren
    е няма лошо човек да разнообрази от време на време с някоя 13 годишна. Ама е тъпо ако тя си мисли че "мойто мило мъ обичъ"
    а това ше е 100%
    Пък ти поне може да си спокоен,зашото няма да забременее.И няма да е космата.
    Ехх,ама аз се замислям,много добри условия предлага тва лапе....
    ako si sloji i silikonon da ne e prava kat daska si4ko stava okiii

Guest
    az sum na 16 i ne sum se ebal. I kvo ?

а това ше е 100%
    е аз какво казвам то няма лошо ама тъпото е че дечицата не осъзнават че ще има еби и бягай

Guest
    а това ше е 100%
    е аз какво казвам то няма лошо ама тъпото е че дечицата не осъзнават че ще има еби и бягай
    Ми така е, това ви е грешката на вас момичетата, правиме някви елементарни работи и вие си мислите, че искаме нещо повече от... привързвате се към нас и като ви зарежеме, ние сме лошите....АРЕ НЕ!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az sum na 16 i ne sum se e***. I kvo ?
    emi ni6ty....nqma koi da ta zemi ve4i.....starostta nablijava....

а това ше е 100%
    еми като иска,остави я.Нека я разпорат.Тя и без тва няма да изпитва никво удоволствие,ама кат иска...
    чакай малко кой да оставям аз ?
    След продължителна дискусия достигнахме до становището че да те плескат на 12 не е лошо.

dam...daje e golqmo predimstvo,6ot gaf ne moji da stane....

Guest
    И как го реши това бе, мое мило сладко едноклетъно, безмозъчно, недоебано, смръдливо същество? Точно на тези години секса става най-приятен, кво го плашиш само бе мамати

Re: imali nqkoi na 12 tuk koito da ne se e e***

Цитирай Първоначално написано от malka_sladka i brotalna f
    EMI KAJETE MI NORMALNO LI E NA 12 AZ SAM NA 14 PO4TI 15 AMA KAT GLEDAM SAM VE4E DEMODE -TO SAMO MALKI K**VI KUDETO I TE NZ ZA KVO OTVARQT KRAKA NA VSEKI ZA VAS NORMALNO LI E TVA?????????
    нормално си е спокс

И как го реши това бе, мое мило сладко едноклетъно, безмозъчно, недоебано, смръдливо същество? Точно на тези години секса става най-приятен, кво го плашиш само бе мамати
    ne go pla6a ve...bazikam go....to na tiq godini ve4i si4ki sa stari....ina4e da ti kaja,4e ne sam ednokleta4na,bezmoza4na,nedoebana i sramdliva....

тука на 12 хората са постигнали мн неща освен секс като почнем !!! много бройните теми от момиченца на по 12-13 които са бременни или момченца,които питат нормално ли е да им е само 10 см въпреки,че вече са големи батковци на цели 9 години и са катурнали каките та мисля,че цялата мистерия е нормална

Craig David-Walking Away

Мега фен Аватара на machoka
    стига глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си